Spontant maleri: akryl og blekk med Svetlana RezvayaKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Oslo
          Oslo
Kursadresse: Pilestredet 53E, 0350 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 10 -16 begge dager
Varighet: 2 dager
Pris: 2.400

Vi tilbyr malekurs - spontant maleri (akryl og blekk). Du lærer 7 teknikker på kurset og 5 malerier kommer spontant! Spontant maleri er et samspill mellom figurasjon og abstraksjon. Hovedide er spontanitet, frihet og plutselighet og utviklingen av intuisjonen.

Kursinnhold:
Deltakerne får innføring i bruk av materialer og utstyr, samt forskjellige metoder. Hver undervisning går med lærerens demonstrasjon og forklaring av teknikker. Kursdeltakerne øver teknikkene ved å male bilder. De får kreative og interessante oppgaver fra enkelt til komplekst. Hver enkelt deltaker får individuell hjelp av læreren.

Det er spennende å male duftene av blomster og ikke bare bare blomsterform, høstens jazz og ikke bare landskap om høsten. Spontant maleri er et samspill mellom figurasjon og abstraksjon. Du lærer teknikker ved å male bilder og undersøker virkeligheten - det ytre og det indre ved hjelp av å male maleri. Du møter deg selv på en ny måte gjennom å utvikle fantasi, mot følsomhet og selvrespekt.
Meld deg på kurs!

Bindende påmelding.

Om kursholder:
Svetlana Rezvaya, kunstner og lærer, har sin kunstfaglige utdannelse fra kunstskole (1997 - 2000). Hun er i tillegg utdannet lærer ved universitetet i 1986. Svetlana holder malekurs både offline og online i ulike teknikker. Hun har Youtube kanal -Svetlana Rezvaya. Der kan man se hennes videoer for å lære grunnleggende kunnskap i kunst, å male og tegne etter videoene. Kursdeltakerne er fornøyd med Svetlanes lærerike undervisninger.

Målgruppe for kurset

Voksne. Kurset anbefales til dem som liker fargebevegelse, liker å oppleve gleden å male bilder og vil få nye impulser i maleriutviklingen. Det blir gøy og ikke kjedelig på kurset med kreativ lærer!

Kursmateriell

sendes etter påmelding

Uttalelser

Johanne Hauge:
Kurset har vært meget interessant for meg. Det har vært helt nye teknikker med overraskende bra resultater. Det har gitt meg lyst til å prøve og utforske denne form for maling. Jeg kan gjerne anbefale deg for videre kurser.

Jorund Myhre:
Hva har jeg lært? Nye teknikker som jeg ikke viste om og som jeg vil bruke sammen med andre teknikker og alene. Hvordan jeg kunne lage fjell- tommel opp på første dag! Ble veldig inspirert av teknikker på siste dag også.
Det har vært morsomt og lærerikt!
Vil anbefale kurs til andre!

Vis flere tilsvarende kurs:

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.