Spontant maleri: akryl og blekk med Svetlana RezvayaKursarrangør: Svetlana Rezvaya Art
Sted: Oslo
          Oslo
Kursadresse: Pilestredet 53E, 0350 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 10 -16 begge dager
Varighet: 2 dager

Vi tilbyr malekurs - spontant maleri (akryl og blekk). Du lærer 7 teknikker på kurset og 5 malerier kommer spontant! Spontant maleri er et samspill mellom figurasjon og abstraksjon. Hovedide er spontanitet, frihet og plutselighet og utviklingen av intuisjonen.

Kursinnhold:
Deltakerne får innføring i bruk av materialer og utstyr, samt forskjellige metoder. Hver undervisning går med lærerens demonstrasjon og forklaring av teknikker. Kursdeltakerne øver teknikkene ved å male bilder. De får kreative og interessante oppgaver fra enkelt til komplekst. Hver enkelt deltaker får individuell hjelp av læreren.

Det er spennende å male duftene av blomster og ikke bare bare blomsterform, høstens jazz og ikke bare landskap om høsten. Spontant maleri er et samspill mellom figurasjon og abstraksjon. Du lærer teknikker ved å male bilder og undersøker virkeligheten - det ytre og det indre ved hjelp av å male maleri. Du møter deg selv på en ny måte gjennom å utvikle fantasi, mot følsomhet og selvrespekt.
Meld deg på kurs!

Bindende påmelding.

Om kursholder:
Svetlana Rezvaya, kunstner og lærer, har sin kunstfaglige utdannelse fra Russland (1997 - 2000). Hun er i tillegg utdannet lærer ved universitetet i 1986. Svetlana holder malekurs både offline og online i ulike teknikker. Hun har Youtube kanal -Svetlana Rezvaya. Der kan man se hennes videoer for å lære grunnleggende kunnskap i kunst, å male og tegne etter videoene. Kursdeltakerne er fornøyd med Svetlanes lærerike undervisninger.

Målgruppe for kurset

Voksne. Kurset anbefales til dem som liker fargebevegelse, liker å oppleve gleden å male bilder og vil få nye impulser i maleriutviklingen. Det blir gøy og ikke kjedelig på kurset med kreativ lærer!

Kursmateriell

sendes etter påmelding

Uttalelser

Johanne Hauge:
Kurset har vært meget interessant for meg. Det har vært helt nye teknikker med overraskende bra resultater. Det har gitt meg lyst til å prøve og utforske denne form for maling. Jeg kan gjerne anbefale deg for videre kurser.

Jorund Myhre:
Hva har jeg lært? Nye teknikker som jeg ikke viste om og som jeg vil bruke sammen med andre teknikker og alene. Hvordan jeg kunne lage fjell- tommel opp på første dag! Ble veldig inspirert av teknikker på siste dag også.
Det har vært morsomt og lærerikt!
Vil anbefale kurs til andre!

Vis flere tilsvarende kurs: