Semesterkurs maleri 2 - viderekomne (kveld)



Kursarrangør: Nydalen Kunstskole AS
Sted: Nydalen Kunstskole
          Oslo, Gamlebyen
Kursadresse: Arups gate 5, 0192 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Onsdager kl 18:00 - 21:00
Varighet: 10 uker
Pris: 6.750

Vi tilbyr semesterkurs i maleri 2 på viderekomne nivå som kveldskurs. Faglig forståelse eller teknikk alene blir ikke kunst, det er når den konkrete forståelsen smelter sammen med det personlig uttrykket at noe begynner å skje.

Innhold:
På malekurset for viderekommende utvikler vi derfor den faglige plattformen fra nybegynnerkurset til en dypere forståelse av farger, lys og komposisjon og en mer personlig, intuitivt og eksperimentell tilnærming. Kontrastene er store og møtepunktet mellom ytterpunktene er fantastiske. Kurset veksler mellom en intuitiv og eksperimentell tilnærming til maleriet og et konkret faglig fokus. Først fokuserer du på hvordan tilstedeværelse og flyt danner grunnlag for en friere tilnærming til arbeidet.

Det er lekent, eksperimentelt og søkende. Dette danner en fin plattform for videre læring om komponering av bilder. Derfra går kurset videre inn i din fargeforståelse, lyset i bildet, via stilleben og til modellering av form med farger. Kurset avsluttes så med at dette knyttes sammen i en oppgave som går over de to siste gangene, du utvikler eget motiv, komponerer og maler bildet ut fra egne valg.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle som har tatt Maleri for nybegynner, eller som har tatt begge kursene Kreativt maleri. Har du tegnet og malt lenge er du kanskje klar til å starte på Maleri for erfarne, men da bør du ringe oss først for en prat slik at du ikke risikerer å komme på feil kursnivå.

Nivå:
• Viderekomne nivå

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursmateriell

Vis flere tilsvarende kurs: