Nydalen Kunstskole AS

Kursene er lagt opp som temaundervisning, det vil si at hver gang har sitt tema. På de grunnleggende trinnene handler det mer om å tilegne seg en forståelse og en opplevelse av noe, enn om å lage et bilde. På kursene for de erfarne settes det personlige prosessarbeidet og mer avansert teori i fokus.

"Kunst vokser opp av glede og av sorg, den vokser opp av menneskets liv" sa Edvard Munch
Å skape er en holdning til det livet du lever. Det er en reise du legger ut på, der den faglige utviklingen gå hånd i hånd med din personlige utvikling. Kunsten speiler menneskets indre liv. Den er en utviklingsvei som gir oss muligheter til å møte de store mytene i livet, både som utøver og betrakter.


 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>

Abstrakt maleri og teknikk (helg)

Vi tilbyr malekurs i abstrakt maleri og teknikk over 1 helg. Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk. Med ulike verktøy, akrylmedier og teknikker lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og å skape personlig uttrykk i maleriflaten.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 helg 2.900 kr  

Abstrakt maleri og teknikk (kveld)

Vi tilbyr malekurs i abstrakt maleri og teknikk på kveldstid. Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk. Med ulike verktøy, akrylmedier og teknikker lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og å skape personlig uttrykk i maleriflaten.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 5 kvelder 2.900 kr  

Abstrakt maleri og teknikk (sommerkurs)

Vi tilbyr malekurs i abstrakt maleri og teknikk som sommerkurs. Kurset er et utvidet kurs hvor det er bedre tid til maleprosessen og den individuelle veiledningen. Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 5 dager 5.400 kr  

Big Painting (helg)

Vi tilbyr malekurs i Big Painting som helgekurs. Store malerier handler om de store flatene, en fysisk og romlig dimensjon. Små bilder titter du inn i, store bilder er du fysisk en del av. Små bilder har motiv, store bilder har dynamikk og arkitektur.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 helg 2.900 kr  

Big Painting (sommerkurs)

Vi tilbyr malekurs i Big Painting som sommerkurs. Store malerier handler om de store flatene, en fysisk og romlig dimensjon. Små bilder titter du inn i, store bilder er du fysisk en del av. Små bilder har motiv, store bilder har dynamikk og arkitektur.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 5 dager 5.400 kr  

Billedkunstutdanning - fordypningsår (1 år)

Vi tilbyr 1-årig fordypningsår i billedkunstutdanning. Som elev får du mulighet til å fordype deg i fag og håndverk forankret i ditt eget kunstneriske språk og din egen fortelling.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 2 semester 19.500 pr semester kr  

Billedkunstutdanning på deltid (2 år)

Vi tilbyr 2-årig billedkunstutdanning 2 kvelder i uken. En solid utdannelse innenfor maleri og tegning med fokus også på din personlige utvikling som menneske og kunstner.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 2 år 19.500 pr semester kr  

Figurativt maleri med utgangspunkt i foto (dagtid)

Vi tilbyr malekurs i figurativt maleri. Det figurative bildet har sin renessanse, men denne gangen er det ikke det tradisjonell figurative maleriet som vises. Vår måte å se og sanse på har forandret seg fra den klassiske perioden og modernismen. I dag er det en annen innfallsvinkel til figurasjonen.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 12 dager 5.900 kr  
 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>