Nydalen Kunstskole AS

Kursene er lagt opp som temaundervisning, det vil si at hver gang har sitt tema. På de grunnleggende trinnene handler det mer om å tilegne seg en forståelse og en opplevelse av noe, enn om å lage et bilde. På kursene for de erfarne settes det personlige prosessarbeidet og mer avansert teori i fokus.

"Kunst vokser opp av glede og av sorg, den vokser opp av menneskets liv" sa Edvard Munch
Å skape er en holdning til det livet du lever. Det er en reise du legger ut på, der den faglige utviklingen gå hånd i hånd med din personlige utvikling. Kunsten speiler menneskets indre liv. Den er en utviklingsvei som gir oss muligheter til å møte de store mytene i livet, både som utøver og betrakter.


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

2-årig billedkunstutdanning på deltid (dag)

Vi tilbyr 2-årig billedkunstutdanning. Utdanningen utvikler din kreativitet, din kunstforståelse og dine kunstfaglige evner, og gir deg en prosessorientert kunstutdannelse innenfor billedkunst, tegning og maleri.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 2 år 19.500 pr semester kr  

2-årig billedkunstutdanning på deltid (helg)

Vi tilbyr 2-årig billedkunstutdanning i helger. Utdanningen utvikler din kreativitet, din kunstforståelse og dine kunstfaglige evner, og gir deg en prosessorientert kunstutdannelse innenfor billedkunst, tegning og maleri.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 08.01.2021 2 år08.01.2021 19.500 pr semester kr  

2-årig billedkunstutdanning på deltid (kveld)

Vi tilbyr 2-årig billedkunstutdanning på kveldstid. Målsettingen med den 2-årige billedkunstutdanningen er å gi deg en prosessorientert kunstutdannelse der din kunstfaglige utvikling og personlige forankring står sentralt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 04.01.2021 2 år04.01.2021 19.500 pr semester kr  

3. året - Billedkunstutdanning påbygningsstudie (dagtid)

Vi tilbyr påbygningsstudie til billedkunstutdanning (3. året) på dagtid. Påbygningsstudiet er et tilleggs-år som bygger videre på billedkunstutdanningen, med formål om å veilede studentene i etablering og utviklingen av et kunstnerskap.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 år 22.000 pr semester kr  

3. året - Billedkunstutdanning påbygningsstudie (kveld)

Vi tilbyr påbygningsstudie til billedkunstutdanning (3. året) på kveldstid. Påbygningsstudiet er et tilleggs-år som bygger videre på billedkunstutdanningen, med formål om å veilede studentene i etablering og utviklingen av et kunstnerskap.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 04.01.2021 1 år04.01.2021 Fra 19.500 kr  

3. året - Billedkunstutdanning påbygningsstudiet (helg)

Vi tilbyr påbygningsstudie til billedkunstutdanning (3. året) i helger. Påbygningsstudiet er et tilleggs-år som bygger videre på billedkunstutdanningen, med formål om å veilede studentene i etablering og utviklingen av et kunstnerskap.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 1 år 22.000 pr semester kr  

Abstrakt maleri og teknikk (helg)

Vi tilbyr malekurs i abstrakt maleri og teknikk over 1 helg. Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk. Med ulike verktøy, akrylmedier og teknikker lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og å skape personlig uttrykk i maleriflaten.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 29.01.2021 1 helg29.01.2021 3.400 kr  

Akttegning og maleri etter modell (dagtid)

Å tegne etter levende modell er fantastisk levende, energisk, lærerikt og utfordrende. Modellens raske bevegelser eller rolige tilstedeværelse sammen med musikk åpner opp for en malerglede som gjør at du glemmer deg selv og maler på et nivå du ikke visste at du kunne.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Nydalen Oslo, Nydalen 5 uker 3.200 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>