Ekely Kunstskole

Ekely Kunstskole arrangerer malekurs, weekendkurs og sommerkurs på Edvard Munchs gamle eiendom Ekely på Skøyen. I 1916 kjøpte Edvard Munch eiendomen Ekely. Munchs vinteratelier står uforandret her i dag og brukes som atelier for kunstnere og utstillingslokaler for Munchmuseet. Ved sin død testamenterte Munch eiendomen til Oslo Kommune, som i 1951 bygget boliger og atelierer for kunstnere på eiendomen. Nå er her Skandinavias største kunstnerkoloni. Å arbeide med kunst på et sted hvor så mange mesterverker er skapt, er blitt til stor inspirasjon for våre kursdeltakere. Våre lærere er profesjonelle, aktive billedkunstnere, innkjøpt av Nasjonalmuseet og private samlere og med lang erfaring fra kunstundervisning. Våre malekurs gir deg en grundig innføring i billedkunstens problemstillinger, slik at du skaffer deg et redskap til utvikling av et personlig billeduttrykk, og styrker din observasjonsevne og tekniske ferdigheter.


Sommerkurs i landskapsmaleri på Ekely

Vi tilbyr sommerkurs i landskapsmaleri på Ekely. Sommerkurset gir deltakerne en grundig innføring i landskapsmaleriets problemstillinger og er lagt opp slik at det passer mennesker med forskjellig bakgrunn, alder og erfaring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 12.06.2020 1 helg12.06.2020 2.900 kr  

Sommerkurs i maleri på Ekely

Vi tilbyr sommerkurs i maleri på Ekely. Sommerkurset gir deltakerne en grundig innføring i billedkunstens problemstillinger og er lagt opp slik at det passer mennesker med forskjellig bakgrunn, alder og erfaring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 05.06.2020 1 helg05.06.2020 2.900 kr  

Weekendkurs i maleri - Edvard Munchs Ekely - Marianne Blankenberg

Vi tilbyr weekendkurs i maleri på Edvard Munchs Ekely. Det gis en grundig, personlig veiledning og opplæring ut fra den enkeltes ståsted, av en aktiv, profesjonell billedkunstner med lang undervisningserfaring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 24.04.2020 1 helg24.04.2020 2.900 kr  

Weekendkurs i maleri på Edvard Munchs Ekely - Frithjof Hoel

Vi tilbyr weekendkurs i maleri på Ekely. Malekurset foregår på Edvard Munchs gamle eiendom Ekely. Det gis en grundig, personlig veiledning og opplæring ut fra den enkeltes ståsted, av en aktiv, profesjonell billedkunstner med lang undervisningserfaring.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 08.05.2020 1 helg08.05.2020 2.900 kr