Ekely Kunstskole

Ekely Kunstskole arrangerer malekurs, weekendkurs og sommerkurs på Edvard Munchs gamle eiendom Ekely på Skøyen. I 1916 kjøpte Edvard Munch eiendomen Ekely. Munchs vinteratelier står uforandret her i dag og brukes som atelier for kunstnere og utstillingslokaler for Munchmuseet. Ved sin død testamenterte Munch eiendomen til sin søster. Hun testamenterte den til Oslo Kommune, som i 1951 bygget boliger og atelierer for kunstnere på eiendommen. Nå er her Skandinavias største kunstnerkoloni. Å arbeide med kunst på et sted hvor så mange mesterverker er skapt, er blitt til stor inspirasjon for våre kursdeltakere. Våre lærere er profesjonelle, aktive billedkunstnere, innkjøpt av Nasjonalmuseet og private samlere og med lang erfaring fra kunstundervisning. Våre malekurs gir deg en grundig innføring i billedkunstens problemstillinger, slik at du skaffer deg et redskap til utvikling av et personlig billeduttrykk, og styrker din observasjonsevne og tekniske ferdigheter.


Helgekurs i maleri på Edvard Munchs Ekely 25.05 – 26.05

Ekely Kunstskole tilbyr et helgekurs i maleri. De blir holdt på Edvard Munchs gamle eiendom Ekely. Her tilbragte Munch store deler av livet sitt. På Ekely er en utrolig artsrikdom av forskjellige blomster og planter. Alt dette gjør Ekely til en malerisk utfordring for enhver. .

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 1 helg 3400 kr  

Malekurs A - olje/akryl

Vi tilbyr malekurs A - olje/akrylmaling. Malekurset gir en grundig innføring i maleriets problemstillinger og er både for nybegynnere og viderekomne. Du velger selv den teknikk du vil arbeide i, f.eks. olje eller akryl.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 10 uker  

Malekurs B - olje/akryl

Vi tilbyr malekurs B - olje/akrylmaling. Kurset gir en grundig innføring i maleriets problemstillinger og er både for nybegynnere og viderekomne. Du velger selv den teknikk du vil arbeide i f.eks olje eller akryl.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 10 uker  

Malekurs C - olje/akryl (kveldskurs)

Vi tilbyr Malekurs C - olje/akryl på kveldstid. Kurset gir en grundig innføring i maleriets problemstillinger, er både for nybegynnere og viderekomne og passer for alle aldersrupper. Du velger selv den teknikk du vil arbeide i f.eks olje eller akryl.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 10 kvelder  

Malekurs D - olje/akryl (kveldskurs)

Vi tilbyr Malekurs D - olje/akryl på kveldstid. Kurset gir en grundig innføring i maleriets problemstillinger, er både for nybegynnere og viderekomne og passer for alle aldersgrupper Du velger selv den teknikk du vil arbeide i f.eks olje eller akryl.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ullern Oslo, Ullern 10 kvelder