Tegne og malekurs for pensjonister (60+)Kursarrangør: MAYA Musikk & Kulturskole
Sted: Lambertseter gård
          Oslo, Lambertseter
Kursadresse: Lambertseterveien 37, 1153 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager, kl 16:15
Varighet: 9 uker
Pris: 2.600
Neste kurs: 31.08.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr tegne og malekurs for pensjonister. Vi jobber med komposisjon, skygge, perspektiv, abstrakt, figurative, stilleben, fargelære og collage. Vi eksperimenterer, lærer teknikker og triks, og det er mye rom for felles og individuell undring og refleksjon rundt både prosesser og resultater.

Innhold:
Kursets innhold vil tilpasses gruppen og den enkelte elev sine ferdigheter, enten du har tegnet og malt mye, eller er fersk og har lyst til å lære mye nytt. Du vil få praktiske råd om metode, komposisjon, div. teknikker, hvordan blande og sette sammen farger, råd om valg av materiell og utstyr m.m. Ta gjerne med deg bilder du jobber med, og sammen kan vi finne ut av hvordan du skal jobbe videre.

Litt om kurslederen:
Dorota er utdannet billedkunstner fra The Academy of Fine Arts i Warszawa, Polen og er Stipendiat fra Kulturministeriet i Warszawa. Hun har også sin kunstutdannelse ved National Academy of Arts i Sofia, Bulgaria. Her avla hun samtidig pedagogisk utdanning og har siden tatt lederutdannelse ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Hun har bakgrunn fra kunst og konservatorarbeid / restaurering av ikoner, malerier og små møbler med egen virksomhet.

Dorota har mange års erfaring innen kunst og kulturbransjen. Hun har jobbet i div. gallerier og har samarbeidet mye med skuespillere og innen teaterbransjen. Fra tidlig alder hadde hun egne maleprosjekter som ble presentert på en rekke utstillinger både i Polen, Danmark, Bulgaria og i Norge. Hun har også erfaring fra frilansarbeid som kulturformidler for SAIFF i Oslo og den Polske Skolen i sammenheng med Den Polske Ambassaden.

Målgruppe for kurset:
Pensjonister (60+) som ønsker tegne og malekurs

Kursmateriell:
Læreren stiller med alt av kunstutstyr. Kursavgiften inkluderer ikke kursmateriell.