Abstrakt maleri og teknikk (helg)Kursarrangør: Nydalen Kunstskole AS
Sted: Nydalen Kunstskole
          Oslo, Nydalen
Kursadresse: Gjerdrumsvei 17, 0484 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Fredag, kl 18:00 - 21:00
Lørdag og søndag, kl 10:30 - 17:00
Varighet: 1 helg
Pris: 3.200

Vi tilbyr malekurs i abstrakt maleri og teknikk over 1 helg. Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk. Med ulike verktøy, akrylmedier og teknikker lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og å skape personlig uttrykk i maleriflaten.

Innhold:
Du lærer om fargens betydning for det abstrakte, hvordan farge og flate sammen skaper helhet i bildene. Dette kurset gir deg et teknisk og håndverksmessig dykk i akrylens tekniske univers i. Kurset er lagt opp som en eksperimentell prosess der en lang rekke undersøkelser både av stoffet og fargen leder deg frem mot nye kunstneriske uttrykk.

Siste dagen får du et lerret på ca 1 x 1 m slik at du kan fordype deg i de erfaringene du har gjort og med veiledning av lærer utvikle de kvalitetene du har valgt å satse på. Erfaringene er relevante enten du jobber figurativt eller abstrakt. På kurset benyttes akrylmaling med tillegg av akryltekniske remedier, et stort antall tilleggsfarger pluss flere redskaper. Dette kurset het Utvidet akrylteknikk før.

Lærer: Henriette Emilie Finne

Målgruppe for kurset

Kurset passer for både de som har gått nivå 2 og nivå 3. Det er et ypperlig tilleggskurs for studenter på den 2-årige Billedkunstutdannelsen andre år og alle som går på malerkursene for viderekommende og erfarne.

Nivå: videregående

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell

Vis flere tilsvarende kurs: