Kurs i olje- og akrylmaling i Utlandet

Her finner du olje og akrylmalingskurs over hele landet. Akrylmaling er en vannbasert maling og det mediet som benyttes av flest kunstnere i dag. Oljemaling lages ved at fargestoffer blandes med herdende olje. Forskjellige typer oljemaling kan brukes både som kunstnermaling, husmaling og i industrien. Men de fleste kursene man kan ta innenfor disse forskjellige malingstypene dreier om billedkunst. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne et kurs i ditt nærområde.

Malekurs i Andalucia med Ellen Eikenes

Malekurs på vakre Hotel Finca el Cerrillo i Andalucia i Spania for nybegynnere og viderekomne. Vi vil gå gjennom teori og praktiske oppgaver innenfor komposisjon. Vi vil arbeide spesielt med kontraster, balanse, bevegelse og helhet i komposisjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 16.09.2023 7 dager16.09.2023 4.500 kr

Malekurs i Andalucia med Ellen Eikenes

Malekurs i Andalucia i Spania 22. - 29. april for nybegynnere og viderekomne med Ellen Eikenes. Vi vil gå gjennom teori og praktiske oppgaver innenfor komposisjon. Vi vil arbeide spesielt med kontraster, balanse, bevegelse og helhet i komposisjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 22.04.2023 (+2) 7 dager22.04.2023 (+2) 4.500 kr

Malekurs i Italia, på det vakre klosteret Il Convento

Velkommen med på en ukes malekurs på det gamle klosteret il Convento ved Trevi 1. - 8. juni i år. Vi har nå ni påmeldte og vil gjerne ha med seks maleglade personer til!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 01.06.2023 7 dager01.06.2023

Malekurs i ved Competa i Andalucia med Ellen Eikenes

Malekurs på vakre Hotel Finca el Cerrillo i Andalucia i Spania for nybegynnere og viderekomne 9. - 16. september. Vi vil gå gjennom teori og praktiske oppgaver innenfor komposisjon. Vi vil arbeide spesielt med kontraster, balanse, bevegelse og helhet i komposisjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 09.09.2023 7 dager09.09.2023 4.500 kr

Malekurs i Seillans i Provence

Bli med på MALEKURS til vakre Seillans, i Provence Enten du er nybegynner, litt øvet eller har malt en del. Vi vil jobbe individuelt, men også med felles oppgaver. Disse dagene skal vi nyte deilig fransk mat og vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 01.05.2023 6 dager01.05.2023 12.900 kr

Malekurs i Provence

Provence har gjennom flere århundrer vært tilholdssted for malere som har søkt ro og inspirasjon fra den flotte naturen, og vi tilbyr et inspirerende malekursopphold i området Sainte Maxime- St. Tropez.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 7 dager 15000 kr

Tegne- og malekurs i Portugal: Kjernekurs for uøvede

Billedkunstner, arkitekt og lektor som snakker flytende portugisisk, tilbyr tegne og malekurs i Portugal. Med lekne oppgaver og konsentrasjon byttes prestasjonsjag ut med utfoldelse og nysgjerrighet ved endeløse strender og pittoreske Tavira. Svært gode tilbakemeldinger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Portugal Portugal 01.10.2023 (+1) 1 uke01.10.2023 (+1) 14.800 kr

Temakurs: Stemning og farger. ("Colours of atmosphere")

En Temauke bygger på Kjernekurs og har ulikt tema for hver uke "Colours of atmosphere" med gjestelærer, Sandra Ramos, handler om å bruke farger for å beskrive stemninger. Sandra underviser på Kunsthøgskolen i Lisboa og er en pedagog som virkelig inspirerer!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Portugal Portugal 08.10.2023 1 uke08.10.2023 14,800 kr

Malekurs i Syd Frankrike

Denne uken kan du forlenge sommeren og oppleve den frodige og bugnende høsten i middelalderbyen Vence, samtidig som du kan lære å male av en profesjonell kunstlærer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 1 uke 17.900 kr

Malekurs i Sør-Spania med Geir Yttervik

Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Geir Yttervik.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 10 dager 13.980 kr

Malekurs i Sør-Spania med Ingrid Thortveit

Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana i Sør Spania mellom Malaga og Granada. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Ingrid Thortveit.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 7 dager 14.980 kr

Malekurs på Finca Parrilla i Sør-Spania med Kari Nordnes

Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Kari Nordnes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 19.05.2023 7 dager19.05.2023 15.580 kr

Oljemaleri workshop, bli lengre/kom før subtropisk i Syd-spania

Kaldt, mørkt, tunge dager? Kom til oss i Syd-Spana, fordyp deg i oljemaleri! Profesjonell kunstner, lang erfaring som lærer. Bli inspirert og gled deg med en liten gjeng i et stort gammelt hus fylt med kunst og bøker i Vélez-Málaga, øst for Malaga by, nært Middelhavet. Subtropisk klima! Lyder bra?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 4 dager 6.900 inkl losji+mat. kr

Workshop oljemaling i Sør-Spania

Vi er så glade for å starte malekurs igjen - nybegynner eller avansert, hjertelig velkommen! Her møter du spesielt dyktige og hyggelige lærere (profesjonelle kunstnere) i en vennligsinnet og munter atmosfære i digert andalusisk hus. Kun 20 min øst for Malaga by og 5-10 fra Middelhavet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 7 dager 10.500 ink kost/losji kr

Malekurs - Lanzarote

Høres det fristende ut å pakke kofferten en uke eller flere i og sette kursen mot Lanzarote? Det syntes iallefall vi, og vi gleder oss til å holde nok et tegne-/malekurs i Puerto Del Carmen i januar

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 5 dager 1.800 kr

 |  1 2   |  Neste side >>