Malekurs C - olje/akryl (kveldskurs)Kursarrangør: Ekely Kunstskole
Sted: Ekely Kunstskole, Ullern, jarlsborgveien 18, 0377 Oslo
          Oslo, Ullern
Kursadresse: Jarlsborgveien 18, 0377 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Mandager kl. 18:00 - 21:00
Varighet: 10 kvelder

Vi tilbyr Malekurs C - olje/akryl på kveldstid. Kurset gir en grundig innføring i maleriets problemstillinger, er både for nybegynnere og viderekomne og passer for alle aldersrupper. Du velger selv den teknikk du vil arbeide i f.eks olje eller akryl.

Innhold.
Det blir gjennomgang av elementær farge- og komposisjonslære, og deltakerne får en grundig, personlig veiledning. Vi arbeider med stilleben, portrett og egne komposisjoner og fordyper oss i de ulike maleriske problemstillinger som oppstår underveis. Elevene får tett oppfølging av lærer og det blir billed-diskusjoner, billed-analyse og felleskorrektur av elevenes arbeider og råd om videre utvikling ved kursets avslutning. På slutten av hver kveld har vi gjennomgang av hva dere har lært.
Dette kurs går over 10 ggr. á 3 timer/gang, sammenlagt 30 timer.

Billedkunstner Marianne Blankenberg er lærer for Kurs A - olje/akryl og Kurs C - olje/akryl(kveldskurs). Hun er utdannet ved Ecôle des Beaux arts i Paris, P.S.1 i New York og Statens Kunstakademi under professor Ludvig Eikaas. Blankenberg har lang undervisningserfaring og har undervist ved Kunsthøyskolen i Oslo KHIO avdeling Kunstakademiet, Kunst og Håndtverkskolen, Oslo Tegne- og Maleskole, Oslo Maleklubb, Mølla Kunstskole Og Ekely Kunstskole. Hun er innkjøpt av Norsk Kulturråd, Nasjonalmuseet for Kunst, Norsk Museum for fotografi og private kunstsamlinger.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for alle nivåer og aldersgrupper.

Kursmateriell:
Ta med det du har av olje eller akrylfarger. Husk også, tegnekull, pensler, palett, (for oljemaleri palettkopper, malemiddel, filler og glass med lokk). Ekely Kunstskole holder staffelier!