240907 Collage og mixed media med Debbie Mathisen PrzedpelskaKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - inngang Briskebyvn.50 bak Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyvn 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag - søndag, kl 10:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 2400.-
Neste kurs: 07.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Målet med denne to-dagers workshop er å oppdage at forskjellige kombinasjoner av materialer, papir, tegning, trykk og maleri blir til uttrykksfulle bilder. Om du jobber tradisjonelt eller mer abstrakt er det noe å hente i å kaste seg ut i det og bli overrasket over nye prosesser.

Collage og mixed media // Debbie Mathisen Przedpelska
Dato/tid: 7. – 8. september 2024, kl 10-16

Målet med denne to-dagers workshop er å oppdage at forskjellige kombinasjoner av materialer, papir, tegning, trykk og maleri blir til uttrykksfulle bilder.
Om du jobber tradisjonelt eller mer abstrakt er det noe å hente i å kaste seg ut i det og bli overrasket over nye prosesser.
Her skal vi utforske papir, lage egne mønster, overføre foto og se på flere måter å sette spor i bildet. Collage er populært for det er lett tilgjengelig, enkel teknikk, materialene er billige og kan være personlige. Det er hvordan du setter dette sammen som løfter det til å bli mer enn en "samling av noe rart". Det er uendelig mange muligheter og med klassiske designelementer i bunn, lager vi flotte komposisjoner.
En liten intro «Collage og mixed media» setter i gang impulser og gir en forståelse av hvordan collage kan være et selvstendig kunstuttrykk.
Passer for nysgjerrige nybegynnere og viderekomne som ser etter noe nytt og vil utforske og utvikle et løsere og dynamisk uttrykk.
Grip sjansen til to intense dager med mye inspirasjon, påfyll og kunstnerisk glede.
Velkommen

Grunnmaterialet er inkludert, trenger ikke ha med deg noe.

Kursavgift Betales ved påmelding for å sikre deg plassen og refunderes ikke med mindre plassen kan overdras en annen. Innbetalt beløp kan brukes på et senere kurs i min regi.
Må jeg kansellere, refunderes hele beløpet. Konto 602210 29545, HUSK navn/ Collage

Minimum 5 deltakere, maksimum 10.

Debbie Mathisen Przedpelska
Undervisning har jeg drevet med i snart 20 år ved siden av egen kunstnerisk utvikling. I tillegg til mine egne kurs har jeg også undervist ved Nydalen kunstskole på alle nivåer. Jeg får mange positive tilbakemeldinger og gode evalueringer fra elevene. Å undervise krever energi, tålmodighet og evnen å se og forløse elevens kreativ skapende side. Undervisningen gir meg fokus og perspektiv til eget arbeid og mye glede. Jeg har mitt kunstnerisk fundament fra Nydalen kunstskole og har studert/hospitert hos erfarne kunstnere og institusjoner i inn og utlandet. Se mer på malekurslarkollen.blogspot.com eller FB Malekurs i Larkollen.