Spansk for nordmenn - nybegynner SUPER PLUSS - onlineKursarrangør: Spanskonline
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang 12 måneder etter endt kurs
Pris: 1.290

Vi tilbyr online språkkurs i spansk for nordmenn på nybegynner super pluss nivå. Et kurs for deg som ønsker å lære masse spansk. Kanskje drømmer du øm å snakke flytende spansk? 8-14 videoleksjoner + oppgaver hver uke

Innhold:
Kurset er bygd opp med forskjellige nivåer i hver modul og du kan følge de videoene og oppgavene som du ønsker. Er du en nybegynner, velger du de enkle videoene og oppgavene og kan senere gå over til de som er for begynnere og viderekomne.

Kan du allerede godt spansk, velger du de mer avanserte videoene og oppgavene hvor du øker ordforrådet, grammatikken og perfeksjonerer språket ditt.

Du vil lære både mye grammatikk, få et stort ordforråd for å kunne lage gode setninger i vanlige samtaler i hverdagen.

Vi har fokus på hverdagslige situasjoner som vi opplever hele tiden. Vi har heller ikke glemt de ubehagelige situasjonene når du trenger lege, må til apoteket eller trenger politi, taxi eller annen hjelp.

Kursinnhold for de første 24 ukene:
1: Bli kjent. Vi treffer folk og lærer å presentere oss og lærer vanlig småsnakk i butikk, resepsjon, på stranden og i nærmiljøet.

2: Shopping: Vi drar på supermarked og handler inn forskjellige masse mat, kjøtt, fisk, grønnsaker, pålegg, frukt og mye annet. Etter denne modulen kan du kanskje handle med huskelappen på spansk.

3: Restaurant: Du lærer høflig konversasjon i mange forskjellige restauranter og situasjoner. Du reserverer bord og feirer med familien.

4: Grammatikk: AR- verb. Nå starter vi med grammatikken og i denne første modulen vil vi fokusere på regelrette -AR på verbene i presens. Dette er et av de tre endinger på verbene på spansk. Du vil også lære personlige pronomen.

5: Nummer og tall: Vi lærer både små og store numre, ordenstall med dialoger og eksempler fra hverdagen.

6 Lege: De fleste av oss må besøke legen under lengre opphold i Spania og da er det greit å kunne forklare de viktigste plagene og vanligste sykdommene, vite hvordan du finner frem til forskjellige undersøkelser og andre praktiske ting. Vi har mange leksjoner i denne modulen også.

7: Grammatikk: ER-verb. I denne modulen lærer vi det vi trenger om regelrette verbene i presens som endre på -er og starter å lære om uregelrette verbene. Du lærer også om bestemte og ubestemte artikler. Alt dette er forklart veldig enkelt.

8 Reise: Vi reiser med både fly , tog, taxi og buss og lærer det praktiske rundt disse temaene. Vi blir kjent med flyplassene, klarer bagasje, bestiller hotell og mye mer..

9: Familie er viktig både for nordmenn og spanjoler. Vi lærer hvem alle er og har dialoger om og med familier og venner.

10: Grammatikk: IR-Verb. Vi lærer om de regelrette verbene som slutter på -ir og fortsetter også med uregelmessige verbene.

11 Apotek: I denne modulen skal vi ta for oss vanlige plager som ofte kan oppstå på tur til utlandet. Mye finnes i hyllene men fremdeles ligger mye bak i skuffene.

12 Bank og post: Du lærer de viktigste ordene og setningene når du skal til bank, bruker penger, betaler, går til post og håndterer forsendelser

13: Grammatikk: SER/ESTAR og TENER QUE I denne modulen studerer vi det viktigste verbet "å være" som på spansk er delt i to deler: SER/ ESTAR. Vi lærer også verbet: TENER QUE.

14: Shopping klær og sko: I denne modulen skal vi til et sted eller senter vi har lyst til å handle i, deretter å ha en samtale med de som jobber i butikkene. Vi skal handle Dameklær, Herreklær, Barneklær, elektronikk, sko og og øver i masse praktiske setninger mens vi prøver, eller handler til andre

15: Severdigheter: Vi finner frem til forskjellige severdigheter i forskjellige steder, show, museer, kirker, fornøyelsesparker, vannpark, aquarium. etc

16: Grammatikk: PREPOSISJONER .I denne leksjonen lærer vi preposisjoner om steder og tid. Vi studerer også demonstrative adjektiver.

Her avslutter grunnopplæringen og du kan avslutte programmet og ha tilgang på det du har betalt for ytterligere 12 måneder uten ekstra kostnad. Du fortsetter videre inntil du sier opp abonnementet.

17: Velvære: I denne modulen tar vi vare på oss selv og besøker Skjønnhetssalong med frisør, manikyr og pedikyr. Vi få også massasje og får barbert mannen eller stelt hans sjegg og fikset også hans hår.

18: Natur og dyr: Vi blir kjent med naturen i nærheten med vegetasjon, blomster, fjell og alt det som hører med. Vi lærer også litt om forskjellige kjæledyr, men også om krypdyrene

19: Vaktmester og and tjenester i huset. Her lærer å få kontakt elektriker, rørlegger, og maler og tar en tur til jernvarehandelen.

20: Grammatikk: POR/PARA Det er veldig viktig å lære forskjellen mellom POR og PARA. Du larer også om personlige pronomen "min/din/hennes/hans og om "noe/noen".

21: Klokke: Når du kan forstå klokken, tidstabeller og forskjellige måter å si tidspunkter på, kan du følge mye bedre med hva som skjer rundt deg. Mye i hverdagen er avhengig av tidspunkter.

22: Kalenderen: Vi lærer ukedager, måneder, årstider spesielle feiringer, merkedager og de viktigste helligdagene i Spania.

23: Tall og nummer: Fortsetter på tall og nummer. Mye i samfunnet vårt er avhengig av at vi forstår tall og numre. Vi går videre med mer tall i praktiske sammenheng.

24: Grammatikk: PRETERIUM (fortidsform): Nå er det på tide for å begynne å snakke også i fortidsform. Vi lærer hvordan vi lager setninger og stiller spørsmål i fortiden, vi trenger det for å snakke om hva som skjedde.

Dette kursprogrammet dekker modulene i de første 6 månedene. Vi fortsetter videre med flytting, offentlige kontorer, fornøyelser og andre ting du trenger å lære om. Dette er et praktisk kurs som vi bygger videre på underveis etter ønsker og behov fra våre kursdeltagere. Du kan være på med å påvirke kursets innhold og dermed få et kurs for akkurat dine behov.

Vårt mål er å lære deg praktisk spansk!

Inkludert i prisen:
• TO privattimer med en spansklærer
• Gratis tilgang på VIP- gruppa hele kursperioden + et år etterpå.

Målgruppe for kurset:
Kurset er ment for nybegynnere, begynnere og viderekomne.

Nivå:
• Nybegynner super pluss nivå

Bindingstid:
• Minimum bindingstid er 4 måneder

Pris:
1.290 kr pr måned

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Spansk Online lærte meg og min mann, enkel grunnleggende spansk uten for mye grammatikk men nok for å lage gode setninger i hverdagen. Vi har lært god uttale og oppbygging av setninger. Jeg anbefaler virkelig disse teknikkene og hele kurset.
-Eija og Calle

Spansk for Nordmenn oppfyller alle behovene for et effektivt spanskkurs.
Dette kurset lærte meg alt av spansk dagligtale. Nå klarer jeg meg fint i hverdagen på egen hånd og føler meg inkludert i samfunnet. Det betyr mye for meg. Flott og effektivt kurs!
-Karin

Er skikkelig fornøyd med kurset til Spansk Online selv om jeg var skeptisk og redd for at dette skulle være kun for nybegynnere. Det viste seg at alle kan utnytte sitte potensial med forskjellige nivåer av kurset. Selv om jeg kan godt spansk, lærte jeg over 100 nye setninger og ord, kun under de første seks ukene. Veldig effektivt kurs som jeg anbefaler gjerne.
-Alf