PADI sealteam - barnepakkeKursarrangør: Oslofjorden Dykkesenter
Sted: Vollen Marina
          Akershus, Asker
Kursadresse: Slemmestadveien 416, 1390 Vollen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 5 ganger
Pris: 2.000

Vi tilbyr dykkerkurs for barn i basseng. Seal Team missions er det som kommer etter Bubble Maker-kurset og barnet ditt har lyst til å fortsette å dykke.

Innhold:
Dette er delt opp i 5 dykk hvor de for hver gang går gjennom et par øvelser i vannet, f.eks tømme masken for vann mens vi sitter på bunnen, eller hva vi gjør om vi går tom for luft mens vi er nede. For hver gang vi er i bassenget så bruker vi også mye tid på å bli ordentlig kjent med utstyret vårt og bare det å være under vann. Og ikke minst, ha det utrolig moro!!

Kursmateriell / priser:
Hver runde med Aqua Mission koster kr 500,-. Dette er med inkludert lån av utstyr. Eventuelt kan det kjøpes klippekort. (og ja, du kan bruke det for hele familien eller vennegjengen) 5 klipp til kr 2.000,-

Det går også an å kjøpe en bokpakke med film og loggbok i. Denne koster 300,- I denne pakken følger det også med en konvolutt og papirer som dere valgfritt kan sende inn til PADI når alle 5 dykkene er fullført med instruktørens underskrift og PADI-nummer. Da vil dere få et sertifikat i posten med navn og bilde på! PADI tar ca 400,- for dette og dette betaler dere direkte til dem, og ikke gjennom oss. Men vi hjelper gjerne og svarer på spørsmål rundt dette.

Vis flere tilsvarende kurs: