Nettkurs i fotoSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning (30 studiepoeng)
Undervisningstid: Obligatorisk liveforelesning via nett 1 kveld i uken kl 17.30 – 20.00
Varighet: Ett år deltid
Pris: 59.000

Et fleksibelt og komplett nettkurs i fotografens tekniske verktøy, bildekommunikasjon og utviklingen av egen portefølje. Nettkurset i foto er et fleksibelt nettbasert kurs med samlinger, der målet er å gi deg en praktisk, fotografisk verktøykasse.

Kurset tar for seg de sentrale elementene i fotografering, og legger vekt på praktisk utførelse, slik at du skal få kunnskap og erfaring til å mestre håndverket.
Med et nettbasert fotokurs gir vi deg muligheten til å kunne videreutdanne deg uten å måtte gå ut av en eventuell jobbsituasjon, eller måtte flytte grunnet skolens beliggenhet. Du vil kunne tilegne deg den kompetansen som er nødvendig for å kunne arbeide med fotografi.

Du får muligheten til å utforske kreativiteten din gjennom linsen, med en innføring i lys, kamerateknikk, postproduksjon, bildekommunikasjon og porteføljearbeid og den passer godt for den nysgjerrige hobby-fotografen, journalisten, designeren eller andre som ønsker å bruke det visuelle språket sammen med eksisterende karriere.

Undervisningstider
Obligatorisk liveforelesning via nett 1 kveld i uken (2 kvelder i uken første åtte uker mellom samling 1 og 2 for å sikre godt tekniske grunnlag) fra kl 17.30 – 20.00, med mulighet for veiledning frem til kl 21.00.

Fem obligatoriske samlinger, fredag – søndag, i løpet av studietiden. Disse annonseres i progresjonsplan før oppstart.

Kursstart
Utdanningen er utsatt til HØST 2022 – mer informasjon kommer

Målgruppe
Alle som ønsker et nettkurs i foto med samlinger