Hva tar du bilde av? - fotoportfolioutvikling, i Malaga



Kursarrangør: Stig Marlon Weston
Sted: Malaga
          Utlandet, Spania
Kursadresse: Calle Victoria 16 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 5 dager
Pris: 12500

Denne workshopen vil hjelpe deg til å dykke dypere ned i ditt eget fotoprosjekt for å forstå ditt eget arbeid bedre. Kurset foregår ved fotosenteret Apertura i Málaga med besøk fra spanske fotografer og gallerist og inkluderer opphold i felles gjestehus.

Workshopen vil foregå ved Apertura Fotsenter i Málaga - Spania, med tett kontakt med et spanskt og internasjonalt fotomiljø. Kurset er internasjonalt og undervisningen vil foregå på engelsk.

Gjennom praktiske øvelser og gruppediskusjoner vil vi se på hvordan du kan løfte idéene og prosjektet ditt videre mens du øver på hvordan du presenterer arbeidet mer effektivt. Du vil både forbedre din fotografiske praksis gjennom å utvikle din forståelse av ditt eget arbeid og også bli bedre til å presenterer prosjektet ditt for potensielle samarbeidspartnere og gallerister.

Workshopen dreier seg rundt en serie prosjektpresentasjoner med inviterte gjestfotografer og dine egne portfoliovisninger med disse fotografene. I tillegg blir det foredrag med innføring i metoder som forbedrer arbeidsprosessen din og vil ta prosjektet ditt til neste nivå og hjemmeoppgaver som inspirerer til nye måter å tenke om arbeidet på.


Under kurset vil det være et daglig program med foredrag, portfoliovisninger, gruppediskusjon og hjemmeoppgaver. Det blir daglig felles lunsj og 2 felles middager. Workshopen avsluttes med et åpent arrangement ved Apertura fotosenter der deltakerne presenterer sine fotoprosjekter for et publikum. Hjemmeoppgaver gitt mellom hver kursdag vil bestå av utfordrende men ikke tidkrevende fotografering, så det blir også gode muligheter for å også utforske byen og fotografere mer på egenhånd.

Workshopen ledes av fotograf Stig Marlon Weston, med erfaring som fotokunstner, lærer og mentor. I tillegg blir det portfoliomøter og diskusjon med de spanske fotografene Javier Hirschfeld og David Villalba og leder og gallerist ved Apertura Míchelo Toro.


Maks 8 deltakere
Kursavgiften inkluderer 6 netters opphold i eget rom ved Villa Alicia Guesthouse i Málaga, inkludert daglig frokost, daglig lunsj og to fellesmiddager.

Alle deltakere må ha med både en digital og en fysisk portfolio på minst 10-20 printede fotografier de ønsker tilbakemelding på. For å gjøre hjemmeoppgavene under workshopen må du også ha med et digitalt kamere du ønsker å bruke og en bærbar datamaksin og annet nødvendig utstyr for å redigere bildene dine og forberede din avslutningspresentasjon.


Målgruppe for kurset:
Erfarne fotografer som er i gang med et fotoprosjekt eller serie de ønsker å vise og diskutere under workshopen.


Kursmateriell:
Kurskompendium deles ut under kurset

Uttalelser

"Det var en veldig fin workshop. For min del var det veldig nyttig for å bevege meg videre med fotoprosjektet, det ga meg flere "øyeåpnere", fine innspill som kan løfte prosjektet og ikke minst ny inspirasjon. Læreren hadde en veldig fin tilnærming til prosjektene og gav mye av seg selv."

Vis flere tilsvarende kurs: