Musikkundervisning onlineKursarrangør: Kolibri Musikkakademi
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 30-40 minuter
Pris: Fra 1.625

Vi tilbyr musikkundervisning online. Kjeder du deg hjemme under koronakarantene? Hvorfor ikke lære å spille/synge med oss digitalt? Få online musikkundervisning i piano, sang, fiolin, gitar, trekkspill, cello, musikkteori. Kom i gang med våre internettpakker som inneholder 5 - 10 timer.


Online musikkundervisning kan etter ditt ønske foregå via Skype, Zoom, Whats up eller Messanger. Uansett alder og nivå kan du søke- alle barn, voksne og godt voksne nybegynnere og viderekomne kan delta. Ingen forkunnskaper trenges for å komme i gang. Uansett om du bor i Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand, Trondheim, Trømso kan du få undervisning digitalt hjemme hos deg– elever fra hele Norge kan vare med. La oss stå sammen med musikk og god humør til koronakrisen er over!

Prøvetime:
Første musikktime fungerer som prøvetime. Om du ombestemmer deg kan du melde deg ut rett etter prøvetimen. I tilfelle noe ikke passer vil du få prøvetimen gratis.

Varighet:
Timelengde og varighet velger eleven selv ved påmelding Anbefalt timelengde avhenger av alderen:
• 10+ år/30-40 min
• voksne/30-40 min
For nybegynnere som starter i alderen 6,7- 9 år og har anledning til å øve regelmessig anbefaler vi timer med undervisning 2 ganger i uka for den beste progresjonen. For voksne nybegynnere anbefaler vi å starte med 30 min timelengde.

Type:
Privat musikkundervisning

Passer for:
nybegynnere og viderekommende barn og voksne

Varighet:
5 eller 10 ganger med mulighet for forlengelse. Det følges i hovedtrekk grunnskolens skolerute. På helligdager og offentlige høytidsdager, samt i grunnskolens høstferie, juleferie, vinterferie og påskeferie gis det ingen undervisning.

Hva er vår styrke?
Vi har elevens glede, motivasjon og utvikling i fokus. Vi utførdrer elever med tilpassede musikk- oppgaver slik at de kan ha den rette progresjon Musikkurs holder dyktige lærere med brede erfaring og høyt utdanning innen metodikk I undervisning bruker vi gjennomarbeidet program som inneholder blanding av «det beste» fra norsk og europeisk metodikk og har vist gode resultater til nå

Priser:
Totalpris for musikkurs med individuelle timer online via Skype/Whatsup/Messanger en gang i uka*:
5x30min kr 1625
5x40min kr 1999
10x30minkr 3250
10x40minkr 3999
Kurs i noteopplæring og musikkteori 6 ganger 45 kr 2999 *Etableringsgebyr for nye elever (en gang) kr 499. Etableringsgebyr strykes og gjelder ikke under Korona-krisen. Alle nye elever får mulighet til å ha prøvetime.

Vis flere tilsvarende kurs: