Kurs i musikkteori

Musikkteori

Musikkteori for alle nivåer

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen
Hele landet Hele landet

Arendal - Kurs i sang, gitar, og musikkteori

Leter du etter musikklærer i Arendal eller Kristiansand? Da har du kommet til rett sted! Jeg har spilt gitar i 15 år, sunget i tre år, og skrevet musikk fra første stund. Jeg kan lære deg gitar, sang, og låtskriving. Mitt ønske er å opplære låtskrivere, og gitaren er kanskje låtskriverens beste v

Sted Neste kurs Varighet Pris
Arendal Arendal 1150 kr

Saksofonkurs - privatundervisning

Jeg har jobbet som musikklærer i over ti år. Jeg underviser alle aldre og nivåer, på skoler eller i mitt øvingslokale på Oslos vestkant. Jeg har undervist på en rekke skoler i Oslo, og ved Bærum musikk- og kulturskole, og jobber for tiden på Kjelsås skole.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vinderen Oslo, Vinderen 1 time 550 kr

Grunnleggende Musikkteori for Voksne

Dette kurset gir deg verktøy for grundig forståelse av noter, akkorder og rytme, uavhengig av tidligere erfaring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 5750 kr

Forkurs i musikkteori og gehør

Vi tilbyr grunnkurs i musikkteori og gehør med Katja Butouskaya som lærer. Kurset vil ta utgangspunkt i vedlagte studieplan om elementær musikklære og gehørstrening grunnleggende nivå, og har en forholdsvis lav kursavgift, kr 1.200 ordinært og kr 900 for studenter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø fra 900 kr

Musikkteori og gehør - trinn 1 (grunnkurs)

Vi tilbyr grunnkurs i musikkteori og gehør med Katja Butouskaya som lærer. Målgruppa for kursene er de som føler at de trenger mer kunnskap om musikkteori og gehør, og som vil friske opp kunnskapene fra grunnskolen - korsangere og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 22.02.2024 6 ganger22.02.2024 Fra 900 kr

Musikkteori og gehør - trinn 2

Vi tilbyr kurs i musikkteori og gehør - trinn 2. med Katja Butouskaya som lærer. Målgruppa for kursene er de som føler at de trenger mer kunnskap om musikkteori og gehør, og som vil friske opp kunnskapene fra grunnskolen - korsangere og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 6 ganger Fra 900 kr

Harpe leksjoner

Harpen er en av de eldste kjente instrumenter. Den vises I alle gamle sivilisasjoner, Egypt og Mesopotamia, slik at symbolikken og lyden er dypt forankret I menneskets bevissthet. Lever harp: Denne type harpe er godt egnet for barn og nybegynnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Askøy Askøy 12 timer 3.600 kr

Kurs i musikkteori (ungdom og voksne)

Vi tilbyr kurs i musikkteori for ungdom og voksne. Kurset vil gi en generell innføring i musikkteoretiske emner som: Notesystemet, musikkuttrykk, pauser, takt og rytme. Fortegn (kromatiske og diatonske), intervaller, dur og moll - alle skalaer og kvintsirkelen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 7 uker 1.950 kr

Antonio Vivaldi - "Den røde prest"

En av de viktigste komponistene fra barokken - et speil for tid og samfunn Han var en internasjonal megastjerne, før han ble glemt og fikk en anonym grav for snart trehundre å siden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 3 dager fra 3100 kr

 |  1 2   |  Neste side >>