Folkemusikk - Kurs i Musikk

Kveding

Som elev i kulturskolens kunstfaggrupper, vil du få innblikk i og lære å bruke mange forskjellige teknikker og materialer. Du vil i løpet av et år også få arbeide fram mot ulike utstillinger, både med egne arbeider og gruppearbeider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1.345 kr

saksofonkurs

Vi tilbyr kurs i saksofon, klarinett, fløyte. Sentralt i Sandvika. Individuelt og i små grupper. Kurs i klarinett, saxofon og fløyte. Sentralt i Sandvika. Undervisningen foregår ukentlig både individuelt og i små grupper. Kurs i klarinett, saxofon og fløyte. Sentralt i Sandvika.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 300 kr

Bestill Østerdølenes Spellmannslag - folkemusikk

Vi påtar oss både små og store konsert- og dansespillingsoppdrag for organisasjoner, næringsliv og private. For konserter har vi i tillegg til de store variasjonsmulighetene vi har internt i laget, et samarbeid med andre artister innen: dans, spell og vokal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Caspar Schärer - folkemusikktradisjon og spellmenn fra Kvikne

Velkommen til kurs med Caspar Schärer! På kurset vil du få høre Caspar fortelle om folkemusikktradisjon og spellmenn fra Kvikne, og du får selvfølgelig også muligheten til å lære noen av lekene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 dag 490/student 290 kr

Dansespelling i BLS - med minikurs i Bingsjøpolska

Vi tilbyr dansespelling i BLS. For alle danseglade blir det anledning til å svinge seg i polstakt når vi spiller opp til søndagsdans i Storsalen i BLS. Det holdes også minikurs i Bingsjøpolska tidligere på kvelden

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 3 timer Ta kontakt kr

Folkemusikk undervisning med Elise H.

Vi tilbyr en til en kurs i folkemusikk med Elise Wessel Hildrum. Elise er utdannet blokkfløytist og folkemusiker fra Norges Musikkhøgskole. I tillegg til blokkfløyte, sjøfløyte og irsk tverrfløyte spiller hun også fele.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 299,50 pr 30 min kr

Fele/hardingfele

Her snakker vi om vanlig tyskfele og hardingfele. Jarle Hagane har i en årrekke fostret opp folkemusikere og det gjøres i grupper eller individuellt. Elevene lærer å traktere instrumentet samt stegvis nærme seg folkemusikkens repertoar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Gjerstad Gjerstad 1.600 kr
Risør Risør 1.600 kr
Tvedestrand Tvedestrand 1.600 kr
Vegårshei Vegårshei 1.600 kr