Dj-kurs

Her finner du forskjellige dj-kurs så du kan lære deg å snurre skiver, scratche og kanskje skaffe deg noen spillejobber..? Meld deg på et dj-kurs i dag!

DJ kurs - avansert nivå

Vi tilbyr DJ-kurs på avansert nivå. Bli den beste DJ-en. På dette avanserte DJ-kurset går vi gjennom hvordan mikse musikk i key for å få naturlige overganger, uansett sjanger. Alt lærer du på en profesjonell standard av erfarne lærere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 5 dager 2.700 kr

DJ kurs - privatundervisning

Vi tilbyr Dj-kurs som privatundervisning. På dette avanserte DJ-kurset går vi gjennom hvordan mikse musikk i key for å få naturlige overganger, uansett sjanger. Alt lærer du på en profesjonell standard av erfarne lærere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 ganger 4.800 kr

DJ kurs for nybegynnere

Vi tilbyr DJ kurs for nybegynnere. Dette kurset er for deg som ønsker å bli en DJ. Du får mer enn grunnleggende kunnskap. Bli en reell DJ. Lær å koble opp utstyr, stille inn lyd, og spille musikk med gode overganger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 ganger 1.950 kr

DJ kurs for nybegynnere - privatundervisning

Vi tilbyr DJ-kurs for nybegynnere som privatundervisning. Du får mer enn grunnleggende kunnskap. Bli en reell DJ. Lær å koble opp utstyr, stille inn lyd, og spille musikk med gode overganger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 5 ganger 3.900 kr

DJ-kurs for ungdom og voksne - nybegynner nivå 1 (fra 15 år)

Vi tilbyr DJ-kurs for ungdom og voksne på nybegynner nivå 1 med ingen øvre aldersgrense. På kurset for nybegynnere, DJ nivå 1, får du en innføring i oppsett og bruk av DJ-utstyr. Vi går gjennom oppkobling og de forskjellige funksjonene på mikseren. Du vil så lære om BPM, hvordan mikse og beatmikse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 uker fra 2.200 kr
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld pr uke over 6 uker 2.400 kr

DJ-kurs for ungdom og voksne - viderekomne nivå 2 (fra 15 år)

Vi tilbyr DJ-kurs for ungdom og voksne på viderekomne nivå 2 med ingen øvre aldersgrense. På kurset har vi fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre deltakere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 uker fra 2.200 kr
Oslo Oslo 6 uker fra 2.400 kr