Dj-kurs

Her finner du forskjellige dj-kurs så du kan lære deg å snurre skiver, scratche og kanskje skaffe deg noen spillejobber..? Meld deg på et dj-kurs i dag!

DJ-kurs for ungdom og voksne - nybegynner nivå 1 (fra 15 år)

Vi tilbyr DJ-kurs for ungdom og voksne på nybegynner nivå 1 med ingen øvre aldersgrense. På kurset for nybegynnere, DJ nivå 1, får du en innføring i oppsett og bruk av DJ-utstyr. Vi går gjennom oppkobling og de forskjellige funksjonene på mikseren. Du vil så lære om BPM, hvordan mikse og beatmikse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 uker fra 2.049 kr
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld pr uke over 6 uker 2.400 kr
Stavanger Stavanger 6 ganger 1.900 kr
Trondheim Trondheim 4 kvelder a 2 timer fra 1.200 kr

DJ-kurs for ungdom og voksne - viderekomne nivå 2 (fra 15 år)

Vi tilbyr DJ-kurs for ungdom og voksne på viderekomne nivå 2 med ingen øvre aldersgrense. På kurset har vi fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygt miljø i grupper på tre deltakere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 31.10.2023 6 uker31.10.2023 fra 2.049 kr

DJ kurs - avansert

Vi tilbyr DJ kurs. Bli den beste DJ-en. På dette avanserte DJ kurset går vi gjennom hvordan mikse musikk i key for å få naturlige overganger, uansett sjanger. Alt lærer du på en profesjonell standard av erfarne lærere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 4 dager 4200 kr

DJ kurs - Privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning for at du skal bli den beste DJ-en. På dette avanserte DJ kurset går vi gjennom hvordan mikse musikk i key for å få naturlige overganger, uansett sjanger. Alt lærer du på en profesjonell standard av erfarne lærere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 4 ganger 4800 kr

DJ kurs for nybegynnere

Vi tilbyr DJ kurs for deg som ønsker å bli en DJ. Du får mer enn grunnleggende kunnskap. Bli en reell DJ. Lær å koble opp utstyr, stille inn lyd, og spille musikk med gode overganger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 3 ganger 3200 kr

DJ kurs for nybegynnere - Privatundervisning

Vi tilbyr privatunderving for deg som ønsker å bli en DJ. Du får mer enn grunnleggende kunnskap. Bli en reell DJ. Lær å koble opp utstyr, stille inn lyd, og spille musikk med gode overganger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 ganger 3900 kr