AKKS er en idealistisk musikkorganisasjon som arbeider for å rekruttere, motivere og synliggjøre kvinner i alle ledd av musikkbransjen. I over 35 år har AKKS vært tilbyder av musikkopplæring og arrangert kurs for nybegynnere og viderekomne i musikk. Spilleglede står i fokus på våre kurs og vi er kjent for å levere høykvalitets kurs til rimelige priser. Både kurs med gruppeundervisning og en til en. AKKS har avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim. Kurstilbudet varierer fra by til by, men AKKS-avdelingene tilbyr bl.a. instrumentkurs, bandkurs, kurs i Ableton, DJ og låtskriving.


 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>

Ableton Live - elektronisk musikkproduksjon nivå 1 (voksne) Oslo

Vi tilbyr grunnleggende innføring i elektronisk musikkproduksjon (Ableton Live) for voksne på nybegynner nivå 1. Gjennom vårt 6-ukers kurs kan du lære mer om å lage låter og spille inn musikk via Ableton Live, samtidig som du møter andre som er interessert i musikkproduksjon og musikk!

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld pr uke over 6 uker fra 2.400 kr  

Ableton Live - elektronisk musikkproduksjon nivå 2 (fra 15 år)

Vi tilbyr kurs i elektronisk musikkproduksjon (Ableton Live) for ungdom på viderekomne nivå 2. Kurset er for deg som allerede kan bruke programvaren, men som ønsker å videreutvikle deg og dine låter.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 1 kveld pr uke over 6 uker fra 2.200 kr  

Ableton Live - elektronisk musikkproduksjon nivå 2 (voksne) Oslo

Vi tilbyr kurs i elektronisk musikkproduksjon (Ableton Live) for voksne på viderekomne nivå 2. Kurset er for deg som allerede kan bruke programvaren, men som ønsker å videreutvikle deg og dine låter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 kveld pr uke over 6 uker fra 2.400 kr  

Ableton Live - kurs i musikkproduksjon for nybegynner (fra 15 år)

Vi tilbyr kurs i Ableton Live for ungdommer på nybegynner nivå. Ableton Live er et program brukt til musikkproduksjon og innspilling, som er enkelt å bruke og byr på mange muligheter når man lager musikk.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 ganger fra 400 kr  

Akustisk gitar for ungdom voksne - viderekomne nivå 2 (fra 15 år)

Vi tilbyr gitarkurs på akustisk gitar for ungdom og voksne på viderekomne nivå 2 med ingen øvre aldersgrense. Våre kurs har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygge rammer, i grupper på opptil 5 deltakere.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 uker fra 2.200 kr  

Akustisk gitarkurs - privatundervisning

Vi tilbyr privatundervisning i akustisk gitar. Dette er 30 minutters undervisning pr uke alene med lærer i 6 eller 12 uker. Undervisningen blir tilpasset hver enkelt elevs behov og nysgjerrighet. Hovedfokuset vil ligge på å lære seg grunnleggende gitar.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 30 minutter pr uke over 6 eller 12 ... fra 1.950 kr  

Akustisk gitarkurs for ungdom - nybegynner nivå 1 (12 - 16 år)

Vi tilbyr gitarkurs på akustisk gitar for ungdom på nybegynner nivå 1. Kurset har fokus på mestringsfølelse og spilleglede, og undervisningen foregår i et trygge rammer, i grupper på opptil tre deltakere. Store deler av kursene vil bli lagt opp etter nivået på deltakerne.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 uker fra 2.00 kr  

Akustisk gitarkurs for ungdom - nybegynner nivå 1 (en-til-en)

Vi tilbyr en-til-en kurs i akustisk gitar for ungdom på nybegynner nivå 1. Her lærer du hvordan håndtere, stemme og vedlikeholde gitaren, samt innføring i forsterkerbruk for el-gitar. Du får kjennskap til de mest grunnleggende akkordene, enkle riff og lærer å spille låter med få grep.

Sted Dato Varighet Pris
Bergen Bergen 6 uker fra 2.200 kr  
Kristiansand Kristiansand 30 minutter i uken over 10 uker fra 3.100 kr  
 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>