Andre kurs i musikk

Musikk & Sang/vokal

VI tilbyr undervisning i Musikk & Sang/vokal. Ullensaker Kulturskole tilbyr undervisning på ulike instrumenter og sang/vokal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker

Fagskole - Music Business

Vi tilbyr fagskolestudie i music business. This program gives you a rock-solid foundation enabling you to forge a meaningful and successful career in the international music industry.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 år 55.400 pr semester kr

Hva er kreativitet?

Musikk, kunst og den kreative hjernen Wolfgang Plagge og Are Brean er tilbake hos Nestor etter to utsolgte kurs i 2023, denne gangen handler det om kreativitet i alle former!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 14.11.2024 2 dager14.11.2024 2.300 kr

Popmusikkhistorie med Finn Bjelkes

Min påstand er at det er 70-tallet som er mest interessant! Dette tiåret har i eftertid falt litt mellom stoler. Mellom The Big Bang på 60-tallet og 80-talls nostalgien som mange fremdeles «lider» av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 12.09.2024 2 dager12.09.2024 2.450 kr

Kor

Bli med i Kongsberg barne- og ungdomskor! Her lærer du mange fine sanger og om din egen sangstemme. Du får øve på flerstemt sang og opptre på konserter og forestillinger. Og får nye korvenner fra andre skoler:) Det er gøy og lærerikt å synge sammen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1.345 kr

Musikkterapi/tilrettelagt tilbud

Vi tilbyr musikkterapi/tilrettelagt. Musikkterapi har et bredt praksisfelt, som i kulturskolen blant annet handler om spesialpedagogikk og psykisk helsearbeid/helsevern. Her kan du søke om musikkterapi i enkelttimer eller grupper ut fra ditt behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 500 kr

Rising star-Fordyping

Dette tilbudet går nå i første omgang til musikkelever som har et høy musikalsk nivå, som har vist spesiell interesse for faget sitt og som ønsker å satse litt ekstra på dette. (fra neste skoleår håper vi å utvide med tilsvarende tilbud for kunstfag og teater)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg

Sommerkurs - individuell undervisning

Vi tilbyr sommerkurs i juni, individuell undervisning. Våre kurs er lærerike og morsomme, og du får et opplegg som er tilpasset dine ønsker og behov, uansett om du er nybegynner eller viderekommen! Vi har sommerkurs på følgende instrument: Bass, Gitar, Fiolin, Piano, Saksofon, Trommer, Vokal

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 5 uker fra 2000 kr

Sommersanguka

Ung i Kor Oslo og Ung i Kor Sørøst arrangerer Sommersanguka i ! Gjennom seks intense dager jobber vi med mange sjangre og musikalske uttrykk med fokus på stemme, musikalitet og musikkformidling. Vi skal synge sammen i store og små grupper med god oppfølging fra fantastiske instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 26.06.2024 6 dager26.06.2024 fra 3.200 kr

 |  1 2   |  Neste side >>