Andre kurs i musikk

Afrikansk dans og tromme - dans- og musikkpedagog

Dans For Alle tilbyr kurs i Afrikansk dans og tromme. Har du lyst til å prøve afrikansk dans og/eller tromme? Lotte Sørli underviser grunnleggende bevegelser og rytmer i afrikansk stil.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hedmark Hedmark

Sudeshna Sarod Academy

Indisk musikkundervisning med Sudeshna Bhattacharya: Innehaveren av graden "Sangeet Visharad" fra Varanasi. Undervisning kan også gis via Skype.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Holmlia Oslo, Holmlia

Händels Messias

Påskemysteriet: Med Händels Messias fra jul til påske Den røde tråden i årets påskeprogram er Händels Messias, et verk vi forbinder med jul, men som opprinnelig ble skrevet for og fremført i tiden før påske.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 27.03.2023 3 dager27.03.2023 4.300 kr

Musikk og hjernen

Gjennom kultur- og musikkhistoriske eksempler og innsikter fra moderne nevrobiologisk forskning, vil vi løpet av disse to dagene forsøke å komme litt nærmere musikkens grunnleggende vesen fra de høyst ulike, men likevel utfyllende, perspektivene til en musikkprofessor og en nevrolog.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stokke Stokke 27.02.2023 2 dager27.02.2023 1.900 kr

Kor

Bli med i Kongsberg barne- og ungdomskor! Her lærer du mange fine sanger og om din egen sangstemme. Du får øve på flerstemt sang og opptre på konserter og forestillinger. Og får nye korvenner fra andre skoler:) Det er gøy og lærerikt å synge sammen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 1.345 kr

Musikkterapi/tilrettelagt tilbud

Vi tilbyr musikkterapi/tilrettelagt. Musikkterapi har et bredt praksisfelt, som i kulturskolen blant annet handler om spesialpedagogikk og psykisk helsearbeid/helsevern. Her kan du søke om musikkterapi i enkelttimer eller grupper ut fra ditt behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg 500 kr

Rising star-Fordyping

Dette tilbudet går nå i første omgang til musikkelever som har et høy musikalsk nivå, som har vist spesiell interesse for faget sitt og som ønsker å satse litt ekstra på dette. (fra neste skoleår håper vi å utvide med tilsvarende tilbud for kunstfag og teater)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsberg Kongsberg

Korweekend 2022

Ung i Kor Oslo og Ung i Kor Sørøst arrangerer Korweekend ! I løpet av lørdag og søndag skal deltakerne (4.-7. klasse) ha workshop med fantastiske instruktører, overnatte, se på film og spise snop. Det hele avsluttes med en konsert på søndagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 11.02.2023 1 helg11.02.2023

Sommersanguka 2023

Ung i Kor Oslo og Ung i Kor Sørøst arrangerer Sommersanguka i 2023! Gjennom seks intense dager jobber vi med mange sjangre og musikalske uttrykk med fokus på stemme, musikalitet og musikkformidling. Vi skal synge sammen i store og små grupper med god oppfølging fra fantastiske instruktører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hamar Hamar 26.06.2023 6 dager26.06.2023 3.200 kr

Musikk fra livets begynnelse (barn) med Sandra M.

Vi tilbyr kurs i musikk fra livets begynnelse med Sandra M. Sandra (29) er utdannet lektor i musikk fra Høgskulen på Vestlandet (HVL), og har fullført til sammen 6 år med utdanning innen musikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 299,50 pr 30 min kr

Trommekurs - midt i Oslo sentrum!

Trommekurs for ALLE. Trommekurs.no tilbyr undervisning for både nybegynnere og viderekommende, og gammel som ung! Trommekurset vil foregå i Pilestredet 27, som ligger helt sentralt i Oslo sentrum.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo fra 320 kr

Vurdering for læring – i kulturskolen

Dette foredraget/kurset dreier seg om hvordan vi kan øke elevenes læringsutbytte i undervisningen. Vi skal verken endre undervisningen eller rammene, men se nærmere på en læringsfremmende dialog mellom lærere og elever. Det handler om vurdering for læring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 2 dager

 |  1 2 3   |  Neste side >>