Få snusen i det! - aktivitetsideer for barnehageansatteKursarrangør: Fagerhøy Kulturverksted
Sted: Vi kommer til ditt korps/din kulturskole
          Oslo
Kursadresse: Olleveien 16, 1182 Oslo (kart)
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Bli kjent med det nysgjerrige pinnsvinet Petter Snus, som på sin stillferdige måte oppmuntrer til lek og eksperimentering med farger, former, lyder, ord og bevegelse. Få CD og aktivitetsbok til odel og eie!

Kurset gir deg inspirasjon, mange nye aktivitetsideer og en konkret skisse til et eget ”Få snusen i det!”-prosjekt. Kursholder Eva Nordli Krøger har laget fortellingen, musikken, tegningene og bøkene om Petter Snus. Hun er utdannet musiker og musikkpedagog, og har skrevet mange sanger, oppsetninger og metodeverk for barn. Eva har i en årrekke arbeidet med musikk- og kulturfag i barnehage, grunnskole, kulturskole og høyskole.

Aktivitetsbok med CD er inkludert i kursavgiften. Boka ”Få snusen i det!” inneholder danser, samspillideer,dramatiseringsleker og formingsaktiviteter til hver eneste sang på CD-en. Det gis også forslag til hvordan det kan jobbes mot et utstilling eller forestilling.

Boka ”Få snusen i det!” inneholder danser, samspillideer, dramatiseringsleker og formingsaktiviteter til hver eneste sang på CD-en. Det gis også forslag til hvordan det kan jobbes mot et utstilling eller forestilling.


Målgruppe for kurset:
Barnehageansatte


Kursmateriell:
Aktivitetsboka "Få snusen i det!" av Eva Nordli Krøger
CD-en "Petter Snus og vårmelodien" med dennis Storhøi og Linn Skåber