Lederkurs for nye ledere i Vestfold

Vi gjør oppmerksom på at kurs i Lederkurs og lederutvikling og Lederstiler og lederroller har egne kategorier.

4. kurset - Ny strategi og bedre ledelse

Vi tilbyr kurs om ny strategi og bedre ledelse. Dette er da styreseminar nr 4 i IBUs Styrekompetanseprogram i Styreledelse, og kan også gjennomføres som et enkeltstående styreseminar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 20.06.2024 1 dag20.06.2024 6.250 kr

Strategikurset

Vi tilbyr kurs i strategi. Hvordan jobbe med strategi? Planlegging og gjennomføring av strategiarbeid og strategiprosesser i bedrifter. Innledningsvis legges vekt på forståelse av strategibegrepet, slik vi har fokusert på dette i praktiske strategiprosesser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sandefjord Sandefjord 1 dag 6.250 kr

Ny som leder

Er du fersk i rollen som leder eller trenger du oppfriskning og fornyet inspirasjon? Å være ny som leder betyr ofte at du skal lede dine tidligere kollegaer, noe som kan by på ekstra utfordringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 2 dager 8.990 kr

Lederkurs, samspill og roller - bedriftsinternt

Vi tilbyr lederkurs om samspill og roller for bedrifter. Dette er et ledelseskurs med fokus på å øke effektiviteten av lederskapet og motivasjonen til medarbeiderne. Gjennom et godt samspill og klare roller, kan det bli lettere for begge parter å en flott arbeidsplass som når sine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 1 dag Avtales kr

Påfyll i lederrollen

Få kunnskap om lederskap, kommunikasjon, målprosess og innsikt i konflikthåndtering. Øk din bevissthet rundt egen lederrolle og få innspill til enkle lederverktøy. I kurset får du kunnskap om lederskap, kommunikasjon, målprosess og innsikt i forebygging /håndtering av konflikter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 2 helgesamlinger + forberedelser 9 900 kr

Hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne

Vi tilbyr kurs i hva saksbehandlere må tåle i møte med brukerne. Daglig må ansatte på servicetorg, i NAV, barnevern, tekniske tjenester, helse- og omsorgstjenester osv. møte krevende brukere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tønsberg Tønsberg 1 dag 2.650 kr

Lederegruppeutvikling - bedriftinternt

Virksomhetens ledergruppe mangler gjennomføringskraft og måloppnåelse i møte med utfordringer internt eller i omgivelsene. Du skal implementere en ny strategi, og har behov for å skape felles forståelse og forpliktelse på alle ledernivå i virksomheten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Organisasjonsutvikling - bedriftinternt

Vi utvikler skreddersydde organisasjonsutviklingstiltak for virksomheter i privat og offentlig sektor. Organisasjonsutvikling skal bidra til verdiskapning, ønskede utviklingsprosesser og at virksomheten oppnår satte mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Skreddersydde lederutviklings­program - Bediftsinternt

Ledelsen i virksomheten mangler retning og gjennomslagskraft i møte med kommende utfordringer. Du har behov for å utvikle nye ledere og/eller talenter for å sikre at virksomheten får dekket behovet for et kompetent lederskap i fremtiden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Coachende lederskap - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i coachende lederskap. Kurset har fokus på kompetanse utvikling og selvledelse. Kurset inneholder øvelser, læring og lederverktøy som du kan anvende i rollen som leder og medarbeider, så vel som i andre roller.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måned 9.500 kr

Digital strategi for ledere - online

Vi tilbyr onlinekurs om digital strategi for ledere. Strategiske tilnærminger og implikasjoner av valg av digitale kanaler. Bli en digital leder. Bruk data og analyse til å fatte beslutninger og få den nødvendige innsikten til å forme strategier og kommunikasjon med dagens verktøy i sosiale medier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 03.06.2024 (+4) 1 dag03.06.2024 (+4) 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 19.08.2024 1 dag 19.08.2024 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 17.09.2024 1 dag 17.09.2024 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 21.10.2024 1 dag 21.10.2024 6.450 kr
Nettkurs / nettstudie 26.11.2024 1 dag 26.11.2024 6.450 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>