Helgekurs i maleri på Edvard Munchs Ekely 25.05 – 26.05Kursarrangør: Ekely Kunstskole
Sted: Ekely Kunstskole
          Oslo
Kursadresse: Jarlsborgveien 18, 0377 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag 25.05, kl.10.00 - 16.00 Søndag 26.05, kl.11.00 - 17.00
Varighet: 1 helg
Pris: 3400

Ekely Kunstskole tilbyr et helgekurs i maleri. De blir holdt på Edvard Munchs gamle eiendom Ekely. Her tilbragte Munch store deler av livet sitt. På Ekely er en utrolig artsrikdom av forskjellige blomster og planter. Alt dette gjør Ekely til en malerisk utfordring for enhver. .

Kurset er for deg som ønsker å jobbe med maleri, men trenger veiledning og inspirasjon til hvordan du kan gjøre dette. Kurset krever ingen forkunnskaper. Noen er nybegynnere og noen er viderekomne. Vi jobber ute i landskapet på Ekely og hvis det begynner å regne, inne på atelieret. Du velger selv det medium du vil arbeide med (olje, akryl eller akvarell). Det blir gjennomgang av elementær farge- og komposisjonslære, og deltakerne får en grundig, personlig veiledning av en lærer med lang erfaring fra maleriets problemstillinger. Det blir en oppsummerende korrektur av elevenes arbeider etter hver malerøkt og det gis råd om videre utvikling ved kursets avslutning.
Ekely Kunstskole holder staffelier, men dersom du har et eget feltstaffeli, må du gjerne ta det med.

Lørdag 25 mai kl. 10.00 - 16.00
Søndag 26 mai kl. 11.00 - 17.00
Lærer: billedkunstner Frithjof Hoel
Kursavgift: 3400:-

Kursadressen er Jarlsborgveien 18, 0377 Oslo. Beliggenheten er like ovenfor Skøyen og det er gode kollektivforbindelser hit, både med T-bane, buss og trikk. Jartrikken nr.13(avstigning ved Hoff), buss nr. 23 og T-bane nr.2 og nr.3 til Smestad T-banestasjon. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor Munchs vinteratelier,
se stedbeskrivelse, kart på vår hjemmeside www.ekelykunstskole.no

FRITHJOF HOEL er profesjonell billedkunstner med lang og solid undervisningserfaring. Han er utdannet ved Statens Kunstakademi under professorene Inger Sitter, Knut Rose, Bjørn Carlsen og Irma Salo Jæger. Hoel har undervist ved Kunsthøyskolen i Oslo KHIO avdeling Kunstakademiet, Granum Kunstfagskole, Oslo Tegne- og Maleskole, Mølla Kunstskole og Ekely Kunstskole, samt en rekke andre kunstskoler. Han er innkjøpt av Nasjonalmuseet for Kunst, Arvika Kommune og private kunstsamlinger.

Påmelding: www.ekelykunstskole.no eller Kursagenten eller tlf. 95 77 42 54 eller over e-post: frihoel(at)gmail.com

Vi er også på Facebook: www.facebook.com/ekelykunstskole/