240902 Klassisk Malekurs - fugler med Ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - bak Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 2 mandagskvelder 18.00-21.00
Varighet: 6 timer
Pris: 1300
Neste kurs: 02.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Dette er et kurs hvor vi skal lære å male fjær og volum på en gang, som ofte kan være utfordrende.

2. og 9.sep: Klassisk Malekurs hvor vi maler fugler.

Kan gjerne kombineres med andre mandagskveld kurs

Dette er et kurs hvor vi skal lære å male fjær og volum på en gang, som ofte kan være utfordrende. Vi jobber ut fra foto. Ikke for å kopiere dem , men for å lage malerisk liv. Du kan ta med foto selv av din favorittfugl eller velge blant dem som Ingrid tar med. Mange fugler har veldig spennende farger og også personlighet. Her fokuserer vi på farger, komposisjon, lyseffekt, penselstrøk, og bruker kanskje også litt pallettkniv siste dagen.


Litt om instruktør:
Ingrid Thortveit(født 1986) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt fast i Oslo hvor hun jobber som kunstner på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Norge og London, holder hun også malekurs, på samme tid som hun utfører oppdrag, spesielt portrett. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også underviser hun ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Hun holder de fleste kursene i Oslo Malerklubb på Frogner, men reiser også rundt i Norge til andre malerklubber, blant annet Stavanger, Sandefjord og Trondheim. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben. Både tegning og maling.


INGRID THORTVEIT
Artist / Billedkunstner / Kursleder
ved Thortveit ART

Tlf: +47 986 24 640
www.ingridthortveit.com