Fotokurs - nybegynner



Kursarrangør: OK Foto
Sted: USF verftet
          Hordaland, Bergen
Kursadresse: Georgernes verft 10, 5011 Bergen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 21:00 starter opp etter påske
Varighet: 2 kvelder
Pris: 2000

Er du lei av å knipse bilder uten å forstå hvordan kameraet ditt virkelig fungerer? Ønsker du å se verden gjennom linsen på en helt ny måte? Da er OK Fotos fotokurs for nybegynnere det perfekte steget for deg!

På vårt fotokurs for nybegynnere lærer du å mestre ditt digitale speilrefleks- eller speilløse kamera på kun to kvelder. Kurset er interaktivt og praktisk, med øvelser både innendørs i vårt moderne fotostudio og utendørs i de pittoreske gatene i Bergen.

Første kveld starter vi med en grundig gjennomgang av kamerafunksjonene dine. Vi vil veilede deg gjennom de ulike innstillingene og lærer deg hvordan du mestrer manuell modus. Deretter tar vi turen ut for en kort, men spennende fototur for å sette det du har lært i praksis.

Andre kveld starter vi i fotostudioet med portrettfotografering, der du vil lære å ta engasjerende og livlige bilder. Etter en kort repetisjon, drar vi ut på fotovandring i Bergens gater, der du får muligheten til å fange byens unike sjarm gjennom linsen. Underveis vil vi gi deg kreative fotooppgaver som vil utfordre og utvikle ferdighetene dine.

Prisen for dette unike fotokurset er kun 2000 kr, en investering som vil forvandle måten du tar bilder på. I tillegg får du personlig veiledning fra vår kursholder med 20 års erfaring, som vil sørge for at du får den beste læringserfaringen.

OK foto er mer enn bare et fotokurs. Det er en opplevelse som vil åpne øynene dine for den fantastiske verdenen av fotografering og gi deg verktøyene du trenger for å fange livets mest verdifulle øyeblikk på en helt ny måte. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten – meld deg på i dag!