EQ Terapi



Kursarrangør: Coach Benedikte Hamre
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 1.350

Under terapien vil terapeut jeg veilede i å løse opp tyngende livsbagasje for å frigi plass til kreativitet, lyst og glede. EQ, eller emosjonell intelligens, handler om evnen til å oppfatte egne og andres følelser. Tillat deg selv å anerkjenne deg selv der du er. Velkommen til hele deg!

Innhold:
Vår oppfatning av verden som voksne blir dannet fra våre første seks leveår. Tilgangen til alle våre følelser - sinne, glede, sorg redsel og lyst formes i vårt møte med våre nærmeste omsorgspersoner. Våre grunnleggende mønstre blir også formet av de som står oss aller nærmest.

Selvfølelsen er kjernen i det vi jobber med i EQ-terapi. Vårt mål er at du skal tillate deg å anerkjenne deg selv for den du er, og få kjenne på alle dine følelser. Jeg hjelper deg med å bearbeide din historie slik at følelser som kan ha blitt stengt inne, kommer til overflaten.

EQ-terapi handler om å se deg selv, revurdere dine sannheter og mønstre, og frigi plass til å leve i øyeblikket og få større glede i hverdagen. Likeverdige menneskemøter og et ikke dømmende menneskesyn står også helt sentralt. Som EQ terapeut har jeg tatt samme reise og sittet i samme stol som deg og møter deg likeverdig. Taushetsplikt er en selvfølge.

Timen er på 80 minutter - 20 minutter EQ-samtale og 60 minutter terapi.

Kursholder
Benedikte Hamre er EQ-/Relasjonsterapeut og Lifecoach. Jobbet med og vært opptatt av selvutvikling i 10 år. Brenner for at alle skal ha verktøy til å skape den gode følelsen inni seg og hente den frem når vi trenger den.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Med Benedikte føler jeg meg trygg nok til å snakke om de vanskelige tingene i livet mitt. Hun har god evne til å lytte og møter meg med mye omtanke. Jeg føler meg heldig som kan møte Benedikte fysisk eller vare i kontakt på telefon en gang i uken. Jeg merker det hjelper meg til blant annet å se meg selv tydeligere, ta vare på meg selv bedre og skape distanse til det som tapper meg for energi.
-Kvinne 44 år

Du har ro inni deg og føler trygghet i alle situasjoner. Du er en ressurs for andre til å hjelpe med at de føler seg i ett med seg selv. Kommunikasjonen din med andre er raus og varm. Du dømmer eller kritiserer ingen. Takk for din raushet!
-Kvinne 40 år