Få økt selvtillit og selvfølelse - nettkursKursarrangør: Nettbasertekurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 måneder
Pris: 1.190

Få økt selvtillit og selvfølelse med mental trening. I dette kurset vil du få kraftige mentale verktøy som skal hjelpe deg videre! Selvtillit og selvfølelse brukes gjerne sammen, men står for to forskjellige ting.

Selvfølelse er din personlige mening om hvilken «verdi» du har til omgivelsene rundt deg. Selvtillit er den verdien du tilegner deg selv og hvor mye du tror på deg selv i forhold til de handlingene du utfører.

Det går an å ha høy selvtillit, gjerne målt utfra noe man får til, men ganske dårlig selvfølelse, gjerne fordi man tenker at man ikke er fornøyd med seg selv som man er. Og omvendt kan man på grunn av god selvfølelse være klar over sine svakheter, som igjen kan gi utslag i dårlig selvtillit. (kilde: ung.no)

I dette kurset vil du lære teknikker innen mental trening for å øke din selvtillit og selvfølelse. Kursholderen er Raili Siiri som er utdannet NLP Master og Executive Coach og sertifisert Goal Mapping instruktør. Hun er energisk og engasjert, og hun legger hele sitt hjerte i jobben for å hjelpe deg og gjøre en forskjell.

Kurset starter med noen enkle hverdagstips du kan gjøre for å få bedre selvfølelse. Deretter går Raili Siiri igjennom hvordan du kan velge hva du føler og hvordan du kan bruke kroppsspråket til å påvirke underbevisstheten. Til slutt er det et kapittel om hvordan du kan velge å være lykkelig eller misfornøyd, og hvordan du fokusere på de positive sidene ved deg selv.

Kurset er ca 2 timer langt og fordelt over 6 videoer. Her får du masse kunnskap og energi for å øke din selvtillit og selvfølelse. I løpet av kurset kan du også kommunisere med kursholder og andre kursdeltakere i forumet for personlig tilbakemeldinger. Du får også et kursbevis som du kan printe ut eller lagre på datamaskinen din når du er ferdig med kurset.