Bass-gitar og låtskriverkurs - nettundervisningKursarrangør: AKKS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Fra ditt eget hjem, via videosamtale
Varighet: 4 undervisningsøkter à 30 minutter
Pris: fra 1.200

Vi tilbyr gitarundervisning på bass-gitar og låtskriverkurs som nettundervisning med AKKS Oslo. Denne perioden med fokus på sosial distansering er en glimrende mulighet til å lære deg et instrument, eller jobbe med låtskrivingen din.

Enten du kan litt fra før, eller er helt nybegynner, kan du nå jobbe med dine ferdigheter innen bass-gitar og låttekster med oss i AKKS Oslo.

Hva nettbasert undervisning innebærer:
Vår nettbaserte undervisning består av en pakke med én-til-én undervisning via videosamtaleverktøyene Skype eller Zoom.

Inkludert i pakken får du:
1) 4 x 30 minutters undervisningsøkter med en instruktør på ditt instrument som skreddersys til det du ønsker å lære deg, og musikken du selv liker. Dette fungerer som et klippekort, der du og instruktøren avtaler direkte når undervisningen skal skje.
2) Tilgang på øvelser og oppgaver plukket ut av din lærer i form av et nettbasert pensum fra ulike kilder slik at du kan øve effektivt mellom møtene med din instruktør.
3) En kort skriftlig tilbakemelding via e-post fra din instruktør etter at hvert video-møte er gjennomført med informasjon om hva dere har jobbet med, og hva du kan øve på til neste gang.

Kursmateriell / utstyr:
Du må ha tilgang på ditt instrument, samt en data / nettbrett / telefon med kamera som du kan bruke videosamtaleverktøy på. AKKS Oslo låner ut et begrenset antall gitarer, basser, el-piano og synther som kan hentes i AKKS Oslo sine lokaler for deltakere som befinner seg i Oslo og omegn. Huk av i påmeldingsskjemaet dersom du ønsker å bli kontaktet ang. lån av instrument, så gjør vi vårt beste for å få det til.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker gitarundervisning på bass-gitar og låtskriverkurs som nettundervisning

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense er 14 år (yngre deltakere som kan delta i slik undervisning vil også vurderes ved kapasitet, send en mail for å høre om dette kan passe).

Priser:
Deltagere under 26 år, 1.200 kr
Deltagere over 26 år, 1.800 kr

Medlemskap:
For å gå på kurs hos AKKS må man være medlem for å få tilgang til den oppgitte prisen. Kurs for deltakere som velger å ikke bli medlemmer vil være dyrere.

Gratisplass:
Vi vil ikke at økonomi skal stå i veien for at man skal kunne delta på kurs. Med støtte fra BUFDIR kan vi gi deltakere under 26 år med vanskelig økonomi gratisplass! Huk av i påmeldingskjemaet for gratisplass og skriv litt om hvorfor du søker om gratisplass. Alle som søker om gratis plass på kurs vil bli kontaktet via e-post angående dette. Vi har et begrenset antall gratisplasser på nettbasert undervisning.