Gitarkurs - hjemmeundervisning



Kursarrangør: Superinstruktørene
Sted: Vi kommer hjem til deg i Tromsø
          Troms, Tromsø
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 60 minutter
Pris: fra 748

Vi tilbyr hjemmeundervisning i gitar. Har du vanskelig for å komme deg opp av sofaen? Er du avhengig av å være hjemme for å motta undervisning? Sliter du med logistikken og tidsklemma? Fortvil ikke, Superinstruktørene kommer hjem til deg og underviser deg i din egen stue!

Innhold:
Gitar og beslektede strengeinstrumenter blir brukt i alle verdens hjørner både i folkemusikk, pop, rock, jazz, visesang og klassisk. Som komp-instrument er gitaren et uerstattelig instrument da det både ivaretar det rytmiske og harmoniske aspektet i musikken. Som soloinstrument er gitaren et uttrykksfullt og dynamisk instrument som både imponerer og berører i stilretninger fra klassisk til black-metal.

Ved å lære deg det grunnleggende på gitaren kan du legge grunnlaget for et langt liv med musikken som din følgesvenn. Du kan spille i band, spille alene, spille sammen med kameraten din, spille tekniske vanskelige stykker som imponerer kjæresten din, eller kanskje lage en kjærlighetssang med gitaren som hjelpemiddel? Enten du velger å spille klassisk gitar (nylonstrengs-gitar), stålstrenger eller el-gitar kan våre superinstruktører veilede deg i den retningen du velger.

Pris (1 - 2 elever pr time):
900-1000 kr. pr. 60 min. avhengig av instruktørs reisetid. Er reise til undervisningssted på inntil 30 min t/r blir timessatsen 900 kr. pr. time. For reise på 30-60 min t/r blir timessatsen 1000 kr. pr. time. Er reise over 60 min settes timespris etter nærmere avtale.

Målgruppe for kurset
Alle som ønsker privatundervisning i gitar