Gitarkurs - grupper



Sted: Akershus, Bærum / Sandvika
Akershus
Kursadresse: Gamle Ringeriksvei 6, 1369 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 30 - 40 minutter
Pris: fra 255

Vi tilbyr gruppe undervisning i gitar. Gitaren er instrumentet som "velger" deg og gir deg hele spektrumet av den musikalske verden. Et givende instrument og ikke minst deilig å høre på i ulike kombinasjoner.

Innhold:
Enten du lærer deg noen akkorder av en kjent sang, eller mer kompliserte grep så får du oppleve mestring og moro! Dette kurset er egnet til 2-3 elever som undervises samtidig i en gruppe. Elevene kan være helt nybegynnere eller litt øvet. Avanserte grupper er også regnet med i dette tilbudet. De pedagogiske metodene er tilpasset elevenes nivå og læringsevne, eget tempo og ønsket mål oppnåelse. Det er gøy å lære sammen med andre og det er moro med samspill/ kor. Kurset inneholder en del teori og individuell tilpasning samt metodene som brukes til undervisning kan være mer kreative. Skal vi skape magi?

Tips! Hjemmeøving er viktig:
For å oppnå god fremgang må man regne med noe hjemmeøving. Tiden man bruker vil variere med tanke på alder, nivå og ambisjoner. Læreren din skal sørge for at du får et tilpasset øvingsskjema der du krysser av hver gang du øver. Jo mer du øver jo flinkere blir du??

Målgruppe for kurset:
Passer for barn, ungdom og voksne, alle nivåer og alle sjangre. Vi underviser på flere språk, norsk, engelsk og italiensk.


Grupper / Band
Dette kurset er egnet til 3 til 5 elever som undervises samtidig i en gruppe/BAND. Gruppe - Elevene kan være helt nybegynnere eller litt øvet for å bli med i en gruppe.
Band - litt øvet og viderekommende. Kurset inneholder blant annet teori, gehør øving, notelære, forståelse av rytme og takt, samspill.

Priser:
30 min kr 255,- per elev
40 min kr 305,- per elev
Vi følger skoleruta