Gitarkurs - hjemmeundervisningSted: Hele landet, Vi kommer hjem til deg
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr gitarkurs som hjemmeundervisning. Har du lyst å lære å spille gitar, eller kan du allerede spille men vil bli enda bedre? Muno hjelper både store og små med å realisere sitt musikalske potensiale, og vi tar like gjerne i mot nybegynnere som viderekomne.

Innhold:
En uforpliktende prøvetime vil gi deg en mulighet til å møte en av våre gitarlærere og oppleve hvordan det er å ta gitartimer hos Muno. Dersom du finner ut at du ikke vil fortsette etter prøvetimen, spanderer vi timen! Den mest effektive måten å lære på er individuelle timer, noe vi i Muno har spesialisert oss på! Muno har gitarkurs og gitartimer på alle nivåer for barn, ungdom og voksne.

Våre gitarlærere har bred kompetanse og erfaring fra musikkbransjen, og vil tilpasse undervisningen til dine forutsetninger og ambisjoner. Når du lærer å spille gitar hos Muno er det din individuelle musikalitet som står i fokus. Hos oss får du utvikle deg i det tempoet du vil. Fyll ut skjemaet en uforpliktende prat!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker gitarkurs som hjemmeundervisning. Vi underviser deltagere i alle aldre.

Eksamen / sertifisering

Muno har erfaring med å hjelpe elever med forberedelser til opptaksprøver ved musikklinjer på videregående skoler, folkehøgskoler og høgskoler.

Uttalelser

Jeg har vært elev hos Muno i 5 år og har hatt det veldig gøy her. Jeg var nybegynner da jeg begynte, og har i dag blitt en ganske god musiker takket være flinke lærere. I høst kom jeg inn på musikklinja på videregående skole og tar fremdeles timer hos Muno for å ligge ett skritt foran.
- Petter 16 år

Vis flere tilsvarende kurs: