Gitarkurs - hjemmeundervisningSted: Hele landet, Vi kommer hjem til deg
          
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Bestill en gratis prøvetime
Varighet: 30 - 40 - 60 minutter pr gang
Pris: Fra 399

Vi tilbyr undervisning i gitar. Vil du bli god på gitar? Munos gitarlærere brenner for å utvikle din musikalske glede og selvtillit. Vi har tro på at du blir motivert når du får ta eierskap til din musikalske utvikling og vi planlegger derfor gitartimene rundt din musikksmak og dine ambisjoner.

Innhold:
En uforpliktende prøvetime vil gi deg en mulighet til å møte en av våre gitarlærere og oppleve hvordan det er å ta gitartimer hos Muno. Dersom du finner ut at du ikke vil fortsette etter prøvetimen, spanderer vi timen! Den mest effektive måten å lære på er individuelle timer, noe vi i Muno har spesialisert oss på! Muno har gitarkurs og gitartimer på alle nivåer for barn, ungdom og voksne.

Som gitarelev kan du blant annet lære:
• Spille musikken du er mest interessert i
• Gitarsoloer, riff og licks
• Improvisasjon
• Akkorder og grep
• Grunnleggende og avansert teknikk for begge hender
• Rytmelære og hvordan kompe deg selv mens du synger
• Effekter og utstyrsbruk
• Besifring, tabulatur og noter
• Komponering og arrangering – hvordan bruke det vi lærer kreativt i låtskriving

Kursholder:
Våre gitarlærere har bred kompetanse og erfaring fra musikkbransjen, og vil tilpasse undervisningen til dine forutsetninger og ambisjoner. Når du lærer å spille gitar hos Muno er det din individuelle musikalitet som står i fokus. Hos oss får du utvikle deg i det tempoet du vil. Fyll ut skjemaet en uforpliktende prat!

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker gitarkurs som hjemmeundervisning. Vi underviser deltagere i alle aldre.

Eksamen / sertifisering

Muno har erfaring med å hjelpe elever med forberedelser til opptaksprøver ved musikklinjer på videregående skoler, folkehøgskoler og høgskoler.

Uttalelser

Jeg har vært elev hos Muno i 5 år og har hatt det veldig gøy her. Jeg var nybegynner da jeg begynte, og har i dag blitt en ganske god musiker takket være flinke lærere. I høst kom jeg inn på musikklinja på videregående skole og tar fremdeles timer hos Muno for å ligge ett skritt foran.
- Petter 16 år

Vis flere tilsvarende kurs: