Banjo / ukulele - grupper



Sted: Akershus, Bærum / Sandvika
Akershus
Kursadresse: Gamle Ringeriksvei 6, 1369 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 30 - 40 minutter
Pris: fra 255

Vi tilbyr grupper undervisning i banjo / ukulele. får en god introduksjon til instrumentet og det settes opp en tilpasset undervisningsplan for en hver. Jobbes med improvisasjon, rytmisk, medie, produksjon og notelære, kreativitet, samspill, sjanger forståelse og my

Innhold:
Enten du lærer deg noen akkorder av en kjent sang, eller mer kompliserte grep så får du oppleve mestring og moro! Dette er et innovativ pedagogisk konsept som viser seg å fungere kjempefint for foreldre og barn. Her kan enten mamma eller pappa og ett barn melde seg samtidig på et felles kurs da de får et tilpasset læringsopplegg. Hovedvekt legges på opplevelse, motivasjon, læringsglede, mestring og samspill. På dette kurset får bade små og store et tilpasset opplegg som ses i sammenheng. Det er koselig å lære sammen og det er enda mer moro å øve sammen hjemme. Skal vi skape familie magi?

Målgruppe for kurset:
Passer for barn, ungdom og voksne, alle nivåer og alle sjangre. Vi underviser på flere språk, norsk, engelsk og italiensk.

Grupper / Band
Dette kurset er egnet til 3 til 5 elever som undervises samtidig i en gruppe/BAND. Gruppe - Elevene kan være helt nybegynnere eller litt øvet for å bli med i en gruppe.
Band - litt øvet og viderekommende. Kurset inneholder blant annet teori, gehør øving, notelære, forståelse av rytme og takt, samspill.

Priser:
30 min kr 255,- per elev
40 min kr 305,- per elev
Vi følger skoleruta