Barn og traumer, praktisk fordypning - nettkursKursarrangør: Foreldrekompetanse
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl. 20 – 22
Varighet: 9 kvelder
Pris: 9.990
Neste kurs: 11.08.2021 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i barn og traumer, praktisk fordypning som nettkurs. Utviklings- og reguleringsstøtte i konfliktsituasjoner. Praktisk fordypning og kompetanse for økt trygghet, mestringsfølelse og lavere stressnivå.

Fokus på dine hverdagslige utfordringer og løse disse.

Du får jobbet i dybden med problemstillinger du selv opplever i din hverdag og hjelp med å løse disse. Hovedfokuset i kurset er på hva du kan gjøre i din hverdag. Og spesielt i de mange potensielle konfliktsituasjonene du opplever om du lever med eller jobber med barn med reguleringsutfordringer, traumer, diagnoser mm.

For foreldre og deg som jobber med barn.

Kurset er spesielt aktuelt for deg som jobber i barnehage, skole, barnevern, eller er foreldre til barn med reguleringsutfordringer.

Nettkurs:

Kurset er nettbasert med 9 møter på nett. Møtene er 1 gang i uken, noen ganger hver 14 dag. Hver samling er på 2 timer. I tillegg får du videoer, kurshefte og oppgaver mellom hver samling. Dette gir deg god tid til å fordype det i materialet, øve og praktisere, stille spørsmål og casehistorier, og få tilbakemeldinger. Du deltar hjemme hos deg selv, fra din datamaskin, ipad, telefon el.

Maksimalt 10 deltagere. For å gi deg god personlig oppfølging og en god gruppedynamikk er det begrenset antall plasser, kun 10 deltagere.

Modul 1. PLS reguleringsstøttemodellen.
Modul 2. Besluttningstagning i konfliktsituasjoner.
Modul 3. Forebygging og ledelse i konfliktsituasjoner.
Modul 4. Deeskalering og reparasjon.
Modul 5. Løsningsorientert dialog.
Modul 6. Når relasjonen er ekstra krevende.
Modul 7. Tilknytningsforstyrrelser.
Modul 8. Egenomsorg i omsorgsrollen del 1.
Modul 9. Egenomsorg i omsorgsrollen del 2.