Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.
Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.
Kunnskap om alkoholloven, aldersgrenser, skjenketider og legitimasjonsplikt. Trygg håndtering av berusede gjester, samt innsikt i kontrollrutiner, roller og lokalt regelverk for å sikre ansvarlig drift i serveringsbransjen.
Vi tilbyr nettstudie i servitørfaget VG3 som praksiskandidat. Har du praksis fra arbeid innenfor servitørfaget, med mål om formell kompetanse og nye utfordringer innenfor ditt fagområde? Da er dette kurset for deg! Kurset passer for deg som har jobbet som ufaglært i faget, og som ønsker fagbrev.
Vi tilbyr fagbrev i servitørfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du jobbet som servitør med alt det innebærer: servering og håndtering av mat, bestilling fra gjester, borddekking og klargjøring? Med noen års erfaring er du bare en lite steg unna faglig anerkjennelse.
Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.
Har du sans for god mat og god drikke? Er du kreativ og nøyaktig? Har du interesse for kosthald og helse. Er nysgjerrig på smak og nye rettar? Då kan restaurant- og matfag vere noko for deg. Du kan gå 2 år på skule og deretter bli lærling.