Her finner du forskjellige former og typer for kurs innen førstehjelp. En ulykker kan skje når som helst og hvor som helst, derfor er det viktig at de første som ankommer ulykkesstedet vet hva de skal gjøre. Her finnes det opplæring rettet både mot mennesker og dyr, samt bedrifter og private. De fleste fokuserer på hjerte og lungeredning, men førstehjelp omhandler også mange andre områder. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du søker etter.
Vi tilbyr nettbasert kurs om FSE lavspenning. Elektrofagfolk og alle andre som utfører drifts- og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg - eksempelvis instruert personell - er pålagt å gjennomføre FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr nettbasert kurs om FSE lavspenning (inkl førstehjelp). Elektrofagfolk og alle andre som utfører drifts- og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg - eksempelvis instruert personell er pålagt å gjennomføre FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr kurs om FSE sikkerhet ved arbeid i elektriske anlegg som fjernundervisning. Fjernundervisning må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom instruktør og kursdeltakere, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr nettbasert kurs i førstehjelp teori. Kunnskap om førstehjelp kan berge liv og helse på enhver arbeidsplass. Alle bør besitte grunnleggende kunnskap om hvordan gi førstehjelp. Vårt nettbaserte teorikurs, vil ta 3 - 4 timer å gjennomføre.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i førstehjelp for bedrifter. Kunnskap om generell førstehjelp kan berge liv og er noe alle burde ha grunnleggende kjennskap til. Din innsats i en akutt situasjon kan være livsviktig i påvente av lege eller ambulansepersonell.
Vi tilbyr FSE-kurs og førstehjelp for bedrifter. "Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg FSE". Dette kurset fokuserer på arbeid i lav eller høyspenningsanlegg på land. Det tar for seg både sikkerhetstiltak som er spesifikke for lavspenningsanlegg og el-sikkerhet generelt.
Vi tilbyr repetisjonskurs om FSE og førstehjelp for bedrifter. "Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE". Dette kurset fokuserer på arbeid i lav eller høyspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr digitalt førstehjelpskurs (DHLR) som foregår online med instruktør over Teams eller zoom. Digitalt livreddende førstehjelpskurs i hjerte- og lungeredning med bruk av hjertestarter (DHLR).
Vi tilbyr Avansert elveredningskurs på forespørsel om dere er 8 personer. På Avansert elveredningskurs lærer du mer avanserte teknikker, det blir kjørt flere caser der dere må jobbe i team, natt-øvelser og fokus på å kunne lede redningsaksjoner i og ved elver.
Vi tilbyr behovsrettet førstehjelp, på forespørsel. Jobber du / dere i høyden, med kjemikalier, under vann, med andre risikofylte oppgaver eller idrett for eksempel?
Vi tilbyr Bre- og isbreredningskurs. På bre- og isbreredningskurs lærer du HMS rundt arbeid på bre og isbre, egenredning, bruk av tau og tausystemer for bre og isbreredning. Er det ikke satt opp kurs og dere er 8 personer, er det bare å ta kontakt.
Vi tilbyr Bre- og isbreredningskurs på forespørsel. Grupper minimum 8 personer. På bre- og isbreredningskurs lærer du HMS rundt arbeid på bre og isbre, egenredning, bruk av tau og tausystemer for bre og isbreredning.
Vi tilbyr Case-dag i tauredning på forespørsel om dere er 8 personer (for læringsutbyttet og nok hender). Case-dag i tauredning innebærer at RRN tilpasser caser etter deres nivå, behov og utfordringer. Vi skreddersyr et opplegg sammen med dere i forkant av dagen.
Vi tilbyr Case-dag i vannredning. vi tilpasser caser etter deres nivå, behov og utfordringer. Her skreddersyr vi et opplegg sammen med dere i forkant av dagen.
Vi tilbyr Elveredningskurs inkl. overflateredning, på forespørsel, for grupper på minimum 8 personer. ITRA sitt elveredningskurs har mye fokus på enkeltmannsferdigheter og det å jobbe som et redningsteam.
Vi tilbyr Isredningskurs, på forespørsel, for grupper på minimum 8 personer. Kurset følger kursplanen til prosjektet «Det Store Brannløftet», et samarbeid mellom Gjensidigestiftelsen og Norges brannskole.
Norsk grunnkurs førstehjelp for deg som har omsorg for barn, på forespørsel. Er du en forelder, besteforelder, søster, onkel, eller jobber du med barn og føler deg litt usikker på førstehjelp på barn? Vi kjører Norsk grunnkurs førstehjelp for deg som har omsorg for barn.
Vi tilbyr Overflateredningskurs – stille vann, på forespørsel for 8 personer. Du lærer blant annet HMS, bruk av utstyr, redningsteknikker, søketeknikker, får testet redningsflåter/brett. Vi kjører også forskjellige caser og øvelser for å terpe på det du har lært.
Vi tilbyr grunnleggende tauredningskurs / Rope Rescue Responder på forespørsel for grupper på minimum 8 personer. Grunnleggende tauredningskurs vil gi deg nødvendig kunnskap og trening som trengs ved arbeid i høyden eller skråninger.
Vi tilbyr Rope Rescue Technician / Videregående tauredningskurs på forespørsel for 8 personer. Her går vi videre fra det grunnleggende nivået, men vi har fortsatt fokus på metodesett, og at ting skal gjøres enkelt, trygt og raskt.
Vi tilbyr Rope Rescue Technician Advanced / Avansert tauredningskurs på forespørsel for grupper på minimum 8 personer. Vi har fokus på å løse mer krevende caser. Du lærer å ikke låse deg til et metodesett, men å heller kunne benytte utstyret på best mulig måte.
Et konsept der man bruker tilpassede spare air flasker for å ha respirasjons beskyttelse i overflaten. Dette er ikke dykking, men et verktøy for å være personlig verneutstyr. Kurset gir kompetanse i å bruke komprimert luft i overflaten trygt i vann og elver.
Vi tilbyr Tauredningskurs med hund, lukket kurs på forespørsel. Tauredningskurs med hund vil gi deg og hunden nødvendig kunnskap og trening som trengs ved arbeid i høyden eller bratt terreng.
Vi tilbyr kurs om taubasert fallredning for bedrifter. Taubasert fallredning er for deg som deltar i industrivern, brann- og beredskapslag. Kurset er i henhold til Offshore Norges retningslinje 113 (tidligere NOG 113).
Vi tilbyr FSE-kurs med førstehjelp. Alle som jobber med, eller i nærheten av, elektriske anlegg er pålagt årlig sikkerhetsopplæring. Kurset går gjennom myndighetenes krav til opplæring og inneholder:
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurser tar for seg viktige forhold ved arbeid i medisinske områder. Alt fra rutiner og fokus ved arbeid på sykehus til teknisk forståelse vedrørende oppbygning av elektriske anlegg.
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i overordnet elektrorelatert regelverk. Kurset er tilpasset ledere i elektrobedrifter og tar for seg sentrale forskrifter som man bør ha kjennskap til som leder i foretak som utfører arbeid på elektriske anlegg.
Vi tilbyr webinar om arbeid under spenning (lavspenning). Personell som skal arbeide under spenning skal ha tilstrekkelig opplæring i dette og arbeidet skal utføres etter anerkjente metoder og relevante arbeidsprosedyrer.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning for bedrifter. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning. Videre henviser FSE til NEK EN 50110-1.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs om FSE L for instruert personell med førstehjelp for bedrifter. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr nettkurs om FSE L for instruert personell med førstehjelp. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr webinar om FSE L for instruert personell med førstehjelp. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs om FSE L med førstehjelp som nettkurs. Fokus er på gjeldende forskrift (FSE) og førstehjelp med fokus på brann- og andre skader som kan oppstå under drift og vedlikehold av el-installasjoner.
Vi tilbyr kurs om FSE L med førstehjelp som webinar. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav til opplæring i FSE forskriften for de som jobber på anlegg inntil 1000V. Opplæring skal gjennomføres innen hver 12. måned.
Vi tilbyr kurs om FSE L og FSE H med førstehjelp for bedrifter. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal deltakerne ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres.