AAK Safety AS

AAK Safety leverer personlig verneutstyr og faste systemer fra ledende og innovative produsenter, som ivaretar sikkerheten ved arbeid i høyden. Vi vektlegger sikkerhet, effektivitet og brukervennlighet for våre kunder. Våre medarbeidere har inngående erfaring, og vet å anbefale riktig utstyr til riktig utfordring.

Vi benytter oss av de fremste utstyrsprodusentene og arbeider tett med disse i videreutvikling av produktene. Spesielt viktig for oss er det å levere anvendelig utstyr som enkelt kan tas i bruk, og samtidig sikrer våre kunder den trygghet de har krav på i sitt daglige arbeid. Vi tilbyr også fallsikringsløsninger for permanent installasjon på alle typer konstruksjoner.

Vi velger utstyr basert på våre egne spesialisters erfaring og våre kunders ønsker og behov. I tillegg har vi vektlagt den kunnskap vi har opparbeidet gjennom mange års arbeid i europeisk standardisering (CEN) og med ledende utstyrsprodusenter.

AAK Safetys kompetansesenter representerer Skandinavias fremste kompetansemiljø for arbeid i høyden. Vi er markedets ledende leverandør av kurs og rådgiving innen fallsikring, redning og tilkomstteknikk. Våre instruktører har bred erfaring fra arbeid både i industrien og fra offshore.

AAK Safety har de beste kurssentrene for sikringskurs i Åndalsnes og Bergen. Vi vektlegger realistiske konstruksjoner med mulighet for å simulere kursdeltakernes arbeidshverdag. Dersom det er mest hensiktsmessig for læringsutbyttet, så arrangerer vi også kurs ute hos kunde. Dette forutsetter gode og trygge opplæringsfasiliteter.

AAK Safety har gjennom en årrekke satset aktivt på formidling av holdninger for sikkert arbeid i høyden. Tilbakemeldingene fra våre kurs er at instruktørene har en meget god evne til å formidle trygghet og gode holdninger, som etter vår mening er en forutsetning for å formidle kunnskap som kan brukes videre.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Arbeid i Tau A-3 og SL Resert

Vi tilbyr kurs i arbeid i tau A-3 og SL Resert. Sertifikat i klasse A har en varighet på 36 måneder. For å opprettholde sertifikatet utover dette må innehaveren gjennomføre og bestå et resertifiseringskurs på sitt nivå innen sertifikatet utløper.

Sted Dato Varighet Pris
Rauma / Åndalsnes Rauma / Åndalsnes 3 dager 22.150 kr  

Arbeid i Tau A-1

Vi tilbyr kurs i Arbeid i Tau A-1. Dette kurset er det grunnleggende i denne klassen og kvalifiserer for å arbeide som nivå 1 operatør i lag ledet av en godkjent sikringsleder klasse A.

Sted Dato Varighet Pris
Rauma / Åndalsnes Rauma / Åndalsnes 7 dager 27.900 kr  

Arbeid i Tau A-1 - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i Arbeid i Tau A-1 for bedrifter. Dette kurset er det grunnleggende i denne klassen og kvalifiserer for å arbeide som nivå 1 operatør i lag ledet av en godkjent sikringsleder klasse A.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 7 dager Avtales kr  

Arbeid i Tau A-1 Resert

Vi tilbyr kurs i Arbeid i Tau A-1 Resert. Sertifikat i klasse A har en varighet på 36 måneder. For å opprettholde sertifikatet utover dette må innehaveren gjennomføre og bestå et resertifiseringskurs på sitt nivå innen sertifikatet utløper.

Sted Dato Varighet Pris
Rauma / Åndalsnes Rauma / Åndalsnes 4 dager 22.150 kr  

Arbeid i Tau A-1 Resert - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i Arbeid i Tau A-1 Resert for bedrifter. Sertifikat i klasse A har en varighet på 36 måneder. For å opprettholde sertifikatet utover dette må innehaveren gjennomføre og bestå et resertifiseringskurs på sitt nivå innen sertifikatet utløper.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 dager Avtales kr  

Arbeid i Tau A-2

Vi tilbyr kurs i arbeid i tau A-2. Dette kurset bygger på opplæringen i A-1 og er det videregående kurset for operatører i denne klassen. Det kvalifiserer for å arbeide som nivå 2 operatør i lag ledet av en godkjent sikringsleder klasse A.

Sted Dato Varighet Pris
Rauma / Åndalsnes Rauma / Åndalsnes 5 dager 24.500 kr  

Arbeid i Tau A-2 - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i arbeid i tau A-2 for bedrifter. Dette kurset bygger på opplæringen i A-1 og er det videregående kurset for operatører i denne klassen. Det kvalifiserer for å arbeide som nivå 2 operatør i lag ledet av en godkjent sikringsleder klasse A.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 dager Avtales kr  

Arbeid i Tau A-2 Resert

Vi tilbyr kurs i Arbeid i Tau A-2 Resert. Sertifikat i klasse A har en varighet på 36 måneder. For å opprettholde sertifikatet utover dette må innehaveren gjennomføre og bestå et resertifiseringskurs på sitt nivå innen sertifikatet utløper.

Sted Dato Varighet Pris
Rauma / Åndalsnes Rauma / Åndalsnes 4 dager 22.150 kr  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>