I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kurset er rettet mot de som arbeider på vegen og til de som skal være ansvarshavende i forbindelse med arbeidsvarslingen, i tillegg til planleggere, driftsledere og oppsynsmenn med lederoppgaver.
Kurset gir kompetanse som ansvarshavende for arbeid på arbeid på vei.
Alle som skal foreta manuell dirigering av trafikk skal ha gjennomgått kurs i dette, i tillegg til kurs type 1 eller type 2. I tillegg skal vedkommende ha førerkort i klasse B.
Vi tilbyr kurs om brannsikkerhet i praksis: for eiere og leietakere i eiendomsbransjen. Få lovpålagt opplæring og praktiske verktøy for å ivareta brannsikkerheten effektivt. Lær om ansvar, risikovurdering og kvalitetssikring - alt tilpasset din rolle som eier, bruker eller driftspersonell.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i byggherrerollen. Byggherrestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram for både offentlige og private byggherrer, eiendomsutviklere og alle som opptrer i rollen som prosjekteier gjennom en byggeprosess.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i drift av bygg og eiendom. Driftstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen bygg- og eiendomsdrift, og gir et praktisk rettet kompetanseløft for driftspersonell i eiendomssektoren.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsfinans og -økonomi. Eiendomsfinansstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsfinans og -økonomi, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsforvaltning. Eiendomsforvalterstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsforvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsutvikling. Eiendomsforvalterstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsforvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i utleie av næringseiendom. Utleiestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen utleie av næringseiendom, og gir et praktisk rettet kompetanseløft for utleieansvarlige i eiendomssektoren.
Vi tilbyr kurs om bransjestandardene for næringsutleie. Sammen med Norsk Eiendom lanserer Senter for eiendomsfag det første offisielle kompetanseprogrammet om bransjestandardene for utleie av næringseiendom.
Vi tilbyr kurs om byggherrens verktøykasse. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som kreves for den moderne byggherrerollen, med vekt på både teknologiske løsninger og juridiske krav.
Vi tilbyr kurs om eiendomsforvalterens verktøykasse. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for moderne eiendomsforvaltning, med vekt på både teknologiske løsninger og juridiske krav.
Vi tilbyr kurs om eiendomsforvaltning og økonomistyring. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for økonomistyring for eiendomsforvaltning, med fokus på økonomiske nøkkeltall, leietakerstrategier, inntektsoptimalisering og kostnadsstyring.
Vi tilbyr kurs om eiendomstransaksjoner. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om eiendomstransaksjoner, fra strategisk planlegging til gjennomføring.
Vi tilbyr kurs om eiendomsutviklerens verktøykasse. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du utfører sensitivitets- og sikkerhetsanalyser, risikoavlastning og tomteanalyser.
Vi tilbyr kurs om eiendomsutvikling og økonomistyring. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for økonomistyring i eiendomsutvikling, fra idéfase til ferdigstillelse.
Vi tilbyr kurs om fordeling av kostnader i leieforhold. Fordypningskurset vil gi deg påfyll av kunnskap om hvilke kostnader som bør fordeles mellom utleier og leietaker i den daglige driften, og hvordan man kan regulere disse.
Vi tilbyr kurs om kunde- og kontraktsforståelse. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om sømløse kundereiser med fokus på leietakerforståelse og servicekvalitet.
Interessert i å lære hvordan du kan bruke kunstig intelligens til å effektivisere administrativt arbeid, optimalisere vedlikehold og ta smartere datadrevne beslutninger? Bli med og oppdag hvordan KI kan gi bedre kundeopplevelser og øke verdien for leietakere og i egen eiendomsforvaltning.
Vi tilbyr kurs om organisering og kontrahering av byggeprosjekt. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå hvordan menneskelig samspill og strategisk brukertilpasning kan skape merverdi og bedre flyt i byggeprosessen.
Vi tilbyr kurs om overgang fra prosjekt til drift. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan et effektivt samarbeid mellom utvikling, forvaltning og drift kan optimalisere eiendomsprosjekter.
Vi tilbyr kurs om overgang fra prosjekt til eiendomsdrift: Organisering, jus og prosesser. Dette programmet har en praktisk tilnærming mot de viktigste utfordringene for driftspersonell i den kritiske fasen mellom prosjekt og overlevering av bygg.
Vi tilbyr kurs om praktisk utleie av boligeiendom. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om hvordan du lykkes med praktisk utleie av boligeiendom, gjennom innsikt i markedstrender, juridiske rammer, servicekvalitet og beste praksis.
Vi tilbyr kurs om prosjektering og samhandling. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om ulike entrepriseformer, sikring av flyt mellom prosjektering og produksjon, og byggherrens oppfølging av prosjekteringen.
Vi tilbyr kurs om prosjektutvikling og kalkulasjon. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du balanserer avkastning og risiko i eiendomsprosjekter.
Vi tilbyr kurs om teknisk og økonomisk eiendomsforvaltning. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for en helhetlig forståelse av teknisk og økonomisk forvaltning.
Vi tilbyr kurs om utbyggingsøkonomi. I utviklings- og utbyggingsprosjekter er god økonomistyring avgjørende for å lykkes. Det er viktig at det fra første stund etableres gode økonomiske modeller tilpasset prosjektets omfang.
Vi gjør rede for hvordan kunnskap om relasjonsforvaltning, kundedialog og -tilfredshet, forståelse for kundereisen og leietakerperspektivet, coworking-løsninger, digitalisering samt bruk av nye teknologiske plattformer for utleie kan skape merverdi for en utleieorganisasjon.
Vi tilbyr kurs om utleieøkonomi. Undervisningen inngår i vår reklamefrie arena for formidling av beste praksis innen eiendomsfagene, med mål om å være verdiskapende for deg og din organisasjon.
Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå byggherrens omfattende rolle og ansvar. Du lærer om markeds- og lønnsomhetsanalyser, strategisk lokalisering, verdiberegning og finansiering samt bærekraftige løsninger og kvalitetsprinsipper.
Vi tilbyr kurs om verdiskapende eiendomsforvaltning. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå eiendomsforvaltningens samfunnsrolle samt viktigheten av rolleforståelse i både strategisk, taktisk og operativ forvaltning.
Vi tilbyr kurs om verktøykassen for eiendomsfinans. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å etablere en robust finansieringsstruktur og effektiv økonomistyring i eiendomsorganisasjoner.
Vi tilbyr kurs om vurdering og håndtering av utviklingsrisiko. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du effektivt kan vurdere og håndtere risiko i eiendomsutviklingsprosjekter.
Works warning and security plan course 1 (Arbeidsvarsling kurs 1) - english classroom course.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1. Med arbeid på veg, menes her alt arbeid som medfører opphold på veg, inklusive inspeksjon, kontroll, befaring mm. Kurset gir rett til arbeide på og ved veg, samt være stedsansvarlig.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som klasseromskurs. Kurset egner seg godt for planleggere, prosjekterende, byggherrer og andre som ønsker mer kunnskap om arbeidsvarsling. I kurs 2 inngår kurs 1 i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 3 - manuell trafikkdirigering. Kurset er praktisk kurs i manuell trafikkdirigering og gjennomføres som fysisk kurs med en teoretisk del først - og deretter en praktisk del på vei.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden. Hovedhensikten med arbeid i høyden-kurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer stillas, stiger og arbeidsplattformer samt litt om fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - arbeid på vei. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på vei, skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 - for ansvarshavende. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 - trafikkdirigering. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr fallsikringskurs. Hensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Kurs rettet mot bedrifter som prosjekterer og utfører radontiltak.
Kurset skal gi en generell og bred innføring i radonproblematikk. Kursdeltagere som har tatt dette kurset forventes å kunne gi enkle råd til publikum vedr. hva radon er, helserisiko, hvilke målinger bør foretas og hvor hjelp mot høye radonnivåer kan fås.
Kurset gir en praktisk fordypning i målemetoder.
Vi tilbyr grunnkurs i ArchiCAD. Målsettingen er at etter endt kurs skal kursdeltagerne være i stand til å bruke BIM-programmet Archicad på enkle prosjekter. Lage etasjer, snitt og fasader, målsette og presentere i 3D, samt skrive/plotte ut tegninger.
Vi tilbyr ArchiCAD grunnkurs interiør. Målsettingen er at deltagerne etter kurset skal kunne ta inn tegningsunderlag, bygge opp en 3D-modell, lage etasjer og oppriss, målsette og presentere i 3D samt skrive ut.
Vi tilbyr renderingskurs i ArchiCAD. Målsettingen med kurset er at deltagerne etter endt kurs skal være i stand til å bruke ArchiCAD til presentasjoner: lage teksturer, lyssette en scene og rendere.
Vi tilbyr kurs i ArchiCAD på videregående nivå. Målsettingen med kurset er at deltagerne etter endt kurs skal kunne jobbe mer effektivt og utnytte flere av programmets muligheter.
Vi tilbyr kurs i ArchiCAD interiør på videregående nivå. Målsettingen med kurset er at deltagerne etter endt kurs skal kunne jobbe mer effektivt og utnytte flere av programmets muligheter.
Vi tilbyr kurs i BIM / IFC (openBIM i tverrfaglige prosjekter etc.) Målsettingen med kurset er at deltagerne etter endt kurs skal kunne bruke BIM som et praktisk og aktivt arbeidsredskap i store og små prosjekter.
Vi tilbyr grunnkurs i Solibri Office. Målsettingen er at etter endt kurs skal kursdeltagerne være i stand til å nyttiggjøre seg av programmets grunnleggende funksjoner og muligheter. Lage rapporter, presentasjoner og hente ut mengder.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden. Målsettingen med kurset er at ved gjennomført kurs skal deltakeren være kvalifisert for å vurdere risiko ved arbeid i høyden, og for bruk av personlig fallsikringsutstyr på en trygg og sikker måte.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring. Målet med kurset er økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr, gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper og bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass og for å unngå personskader og ulykker.
Vi tilbyr stillasbyggerkurs 2 - 5 meter høyde med fallsikring. Opplæringen skal gi innsikt i prinsippene om konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker kombinert med oppføring og bruk av stillas unngås. Vi skal lære om kollektiv fallsikring og personlig fallsikring.
Vi tilbyr stillasbyggerkurs 5 - 9 meter høyde. Opplæringen skal gi innsikt i prinsippene om konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker kombinert med oppføring og bruk av stillas unngås. Vi skal lære om kollektiv fallsikring og personlig fallsikring.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på, eller ved, veg skal ha nødvendig kompetanse i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeide på riks- og fylkesveg, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr fallsikringskurs. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr stillaskurs. Hovedhensikten med stillaskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike typer stillaser.
Dette kurset er for alle som skal montere, demontere eller endre stillaser med plattformhøyde fra to til fem meter.
Dette kurset er for alle som skal montere, demontere eller endre stillaser med plattformhøyde fra fem til ni meter.