Graphisoft Norge

Graphisoft Norge ble etablert i Oslo i 1992 under navnet Arktis AS. I dag representerer Graphisoft Norge en rekke ledende tegne- og visualiseringsverktøy:

• ARCHICAD
• Cinema 4D
• Solibri Office
• ArchiFrame
• ArchiTerra
• BIMcontact
• BIM-objekter
• BIMx

Graphisoft Norge tilbyr et omfattende kursprogram i egne lokaler på Majorstua i Oslo samt skreddersydde kontorkurs hos kunder i hele landet. Våre tekniske konsulenter tar kortere og lengre opplærings- eller prosjektrelaterte oppdrag ute hos våre kunder.


 |  1 2   |  Neste side >>

Archi Terra m/SOSI-kurs - ArchiCAD

Med tilleggsapplikasjonen ArchiTerra for ARCHICAD kombinerer man et av verdens fremste BIM-verktøy med muligheter for økt funksjonalitet for terreng og landskapsforming. ArchiTerra muliggjør import av GIS-data og terrengdata fra følgende formater: SOSI, SHAPE, DXF, XYZ og TXT.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer  

ArchiCAD - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i ArchiCAD. Målsettingen er at kursdeltager etter endt kurs skal være i stand til å bruke BIM-programmet ArchiCAD på enkle prosjekter. Lage etasjer, snitt og fasader, målsette og presentere i 3D, samt skrive / plotte ut tegninger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 09.09.2020 (+3) 3 dager09.09.2020 (+3) fra 9.900 kr  

ArchiCAD - grunnkurs interiør

Vi tilbyr ArchiCAD grunnkurs interiør. Målsettingen er at deltagerne skal ta inn tegningsunderlag, bygge opp en 3D-modell, lage etasjer og oppriss, målsette og presentere i 3D samt skrive ut.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 16.09.2020 3 dager16.09.2020 11.000 kr  

ArchiCAD - videregående kurs

Vi tilbyr videregående kurs i ArchiCAD. Målsettingen er at deltagerne etter endt kurs kunne jobbe mer effektivt og utnytte flere av programmets muligheter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 20.08.2020 (+2) 2 dager20.08.2020 (+2) fra 8.100 kr  

ArchiCAD -Trapp og Rekkverk

Ved online kurs må deltagerne ha en maskin med to skjermer (eller en stor skjerm som kan deles i to) og headset/utstyr for lyd. Kursene holdes alltid i siste gjeldende versjon av programvarene.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer  

ARCHICAD Videregående Kurs Interiør

Vi tilbyr ARCHICAD Videregående Kurs Interiør Deltagerne skal etter endt kurs kunne jobbe mer effektivt og utnytte flere av programmets muligheter.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 21.09.2020 (+1) 2 dager21.09.2020 (+1) fra 8.100 kr  

Grunnleggende Rhino-Grasshopper

Vi tilbyr kurs i grunnleggende Rhino-Grasshopper. Deltagerne skal etter endt kurs kunne ta i bruk visuell programmering med Rhino – Grasshopper på et grunnleggende nivå.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag fra 4.680 kr  

Innføring i ARCHICAD prøveversjon

Vi tilbyr nå en time GRATIS innføring i ARCHICAD for å komme i gang med prøveversjonen. ARCHICAD er et intuitivt og brukervennlig BIM-verktøy som inkluderer flere funksjoner og muligheter man ikke finner som standard i andre programmer.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time  
 |  1 2   |  Neste side >>