Graphisoft Norge

Graphisoft Norge ble etablert i Oslo i 1992 under navnet Arktis AS. I dag representerer Graphisoft Norge en rekke ledende tegne- og visualiseringsverktøy:

• ARCHICAD
• Cinema 4D
• Solibri Office
• ArchiFrame
• ArchiTerra
• BIMcontact
• BIM-objekter
• BIMx

Graphisoft Norge tilbyr et omfattende kursprogram i egne lokaler på Majorstua i Oslo samt skreddersydde kontorkurs hos kunder i hele landet. Våre tekniske konsulenter tar kortere og lengre opplærings- eller prosjektrelaterte oppdrag ute hos våre kunder.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

ArchiCAD grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i ArchiCAD. Målsettingen er at etter endt kurs skal kursdeltagerne være i stand til å bruke BIM-programmet Archicad på enkle prosjekter. Lage etasjer, snitt og fasader, målsette og presentere i 3D, samt skrive/plotte ut tegninger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 3 dager fra 10.980 kr  

ArchiCAD grunnkurs - online

Vi tilbyr grunnkurs i ArchiCAD som onlinekurs. Målsettingen er at etter endt kurs skal kursdeltagerne være i stand til å bruke BIM-programmet ArchiCAD på enkle prosjekter. Lage etasjer, snitt og fasader, målsette og presentere i 3D, samt skrive/plotte ut tegninger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager fra 10.980 kr  

ArchiCAD grunnkurs interiør

Vi tilbyr ArchiCAD grunnkurs interiør. Målsettingen er at deltagerne etter kurset skal kunne ta inn tegningsunderlag, bygge opp en 3D-modell, lage etasjer og oppriss, målsette og presentere i 3D samt skrive ut.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 3 dager fra 10.980 kr  

ArchiCAD grunnkurs interiør - online

Vi tilbyr ArchiCAD grunnkurs interiør som onlinekurs. Målsettingen er at deltagerne etter kurset skal kunne ta inn tegningsunderlag, bygge opp en 3D-modell, lage etasjer og oppriss, målsette og presentere i 3D samt skrive ut.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager fra 10.980 kr  

ArchiCAD innføringskurs trapp og rekkverk - online

Vi tilbyr ArchiCAD innføringskurs trapp og rekkverk som onlinekurs. Målsettingen med kurset er å lære hvordan du bruker trapp- og rekkverksverktøyet i ArchiCAD mer effektivt. Kurset kjøres i ArchiCAD 24 og vi benytter Norsk prosjekteringsmal 24.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer fra 1.990 kr  

ArchiCAD renderingskurs

Vi tilbyr renderingskurs i ArchiCAD. Målsettingen med kurset er at deltagerne etter endt kurs skal være i stand til å bruke ArchiCAD til presentasjoner: lage teksturer, lyssette en scene og rendere.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag fra 5.200 kr  

ArchiCAD renderingskurs - online

Vi tilbyr renderingskurs i ArchiCAD som online-undervisning. Målsettingen er at deltagerne etter endt kurs skal være i stand til å bruke ArchiCAD til presentasjoner: lage teksturer, lyssette en scene og rendere.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag fra 5.200 kr  

ArchiCAD Skjema, lister og mengder

Lær mer om hvordan man kan utnytte mulighetene i ArchiCAD til å lage skjemaer og lister fra 3D-modellen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.400 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>