Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Vi tilbyr kurs i konflikthåndtering, forsvars og pågripelsesteknikker for bedrifter. Målet for kurset er at den enkelte elev skal være i stand til å gjøre vurderinger i forhold til lovlighet og beherske praktisk gjennomføring i bruk av lovlige tvangsmidler.
Vi tilbyr kurs i trusselsituasjoner, bomber og eksplosiver for bedrifter. Har din bedrift gode rutiner for behandling av alvorlige trusler og ved funn av uidentifiserbare gjenstander?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i nasjonal grunnutdanning for vektere. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.
Vi tilbyr Nasjonal grunnopplæring for ordensvakter ved egenvakthold.
Bli med på kurset «Trygghet gjennom verbal konflikthåndtering» og bygg selvtillit, samtidig som du lærer å bruke verbal kommunikasjon for å forhindre og/eller hindre eskalering av uønskede situasjoner.
Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt i en bedrift som jobber med mat- og drikkevareproduksjon fra råvare til ferdigvare? Har du arbeidsoppgaver som overvåking og styring av maskiner og utstyr, operatørvedlikehold og forbedringsarbeid?
Vi tilbyr basiskurs - skole, barnevern, bolig og psykiatri for bedrifter. Basiskurs har som målsetting å gi deltakerne grunnleggende kompetanse og mestring i håndtering av utfordrende atferd.
Vi tilbyr sikkerhetskurs for bedrifter. Målsettingen er å formidle kunnskap som skal bidra til økt sikkerhet for ansatte som opplever trusler, vold og utfordrende atferd i arbeidslivet. Kurset har hovedfokus på forebyggende kunnskap og enkel beskyttelse mot vold.
Vi tilbyr kurs om vold og trusler på arbeidsplassen for bedrifter. Målsettingen med kurset er å bevisstgjøre deltakerne på erfarigsbasert kunnskap knyttet til organisering, kvalitetssikring og kompetanseutvikling, relatert til vold og trusler på arbeidsplassen.
Vi tilbyr regodkjenning for fagbrev i sikkerhetsfaget som e-læring. Dersom du har fagbrev i sikkerhetsfaget, må du gjennomføre en regodkjenning hvert 4 år, men du slipper gjennomføring av eksamen.
Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs. Vårt godkjente kurs i fiskevelferd er for ansatte ved settefisk-, matfisk- og stamfiskanlegg. Kurset gjennomføres nettbasert på din egen PC. Underveis blir det gitt oppgaver som skal besvares fortløpende.
Vi tilbyr repetisjonskurs i fiskevelferd som nettkurs. Kurset gjennomføres nettbasert på din egen PC. Underveis blir det gitt oppgaver som skal besvares fortløpende. Vårt kurs er godkjent av Mattilsynet.
Vi tilbyr nettkurs om legemiddel- og kjemikaliekurs for oppdrettere. Kurset skal styrke kompetansen og kunnskapen rundt håndtering i daglig drift og røkting. Kurset dekker forskriftskravene i akvakulturdriftsforskriften, og gjennomføres som nettbasert kurs.
Vi tilbyr nettkurs om 5S for matindustrien. Ønsker du å øke effektiviteten, drive kontinuerlig forbedring og sikre mattrygghet og mattrygghetskultur i din bedrift? Da er vårt 5S-kurs det perfekte valget for deg og ditt team.
Vi tilbyr nettkurs om BRCGS food safety versjon 9, med gjennomgang av hele standarden. Kurset er utformet for å gjøre det mulig for kursdeltagere å få en full forståelse av de generelle prinsippene i standarden, og tips og råd til beste praksis for hvordan man skal overholde kravene.
Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det også viktig at produktene skal være lønnsomme og bærekraftige å produsere. Matsvinn er noe hele matverdikjeden jobber for å redusere.
Vi tilbyr nettkurs om food defense. Food defense er handlinger som har til hensikt å forårsake omfattende skade på folkehelsen. En «food defense plan» skal avdekke sårbarheter i bedriftens prosesser, forebygge og beskytte mot ondsinnede handlinger som utføres for å skade konsumentene.
Vi tilbyr nettkurs om Food Fraud. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer matsvindel til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.
Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 6.0. Du vil få en god forståelse av: Kravene i FSSC 22000 versjon 6.0 (ISO22000, teknisk standard og tilleggskrav) - Tolkning av krav og praktiske tips til hvordan du kan møte krav i standarden. Kurset gjennomføres i 2 moduler â 3,5 time.
Vi tilbyr kurs med innføring i HACCP level 2 for bedrifter. Dette kurset er det første nivået i vår HACCP-opplæring. Kurset passer for alle i matrelaterte virksomheter, som har gjennomgått opplæring i hygiene og mattrygghet. Kurset er en starthjelp for å bli kjent med selve HACCP-metodikken.
Vi tilbyr nettkurs med innføring i HACCP level 2. Dette kurset er det første nivået i vår HACCP-opplæring. Kurset passer for alle i matrelaterte virksomheter, som har gjennomgått opplæring i hygiene og mattrygghet. Kurset er en starthjelp for å bli kjent med selve HACCP-metodikken.
Vi tilbyr HACCP workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.
Vi tilbyr nettkurs om listeria i fokus. Målsettingen er at du vil få en grundig forståelse for egenskapene til Listeria monocytogene - Mer innsikt i hvordan man kan bruke denne kunnskapen til å hindre at Listeria monocytogenes blir en utfordring i egen virksomhet.
Vi tilbyr kurs om mikrobiell prøvetaking for bedrifter. Målsettingen med kurset er at du vil få kunnskap om de nødvendige kriterier for oppsett av en riktig prøvetakingsplan, samt anbefalinger og praktiske tips til utførelse.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiell prøvetaking. Målsettingen med kurset er at du vil få kunnskap om de nødvendige kriterier for oppsett av en riktig prøvetakingsplan, samt anbefalinger og praktiske tips til utførelse.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 1 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 2 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om allergener og allergenhåndtering. Dette kurset har som mål å øke forståelsen for allergener i mat og allergiske reaksjoner. Vi ønsker å gi deltagere kunnskap og ferdigheter til å håndtere allergener på en trygg måte i sin prosess.
Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Gjennomføring av en revisjon krever øvelse. Gjennom en kombinasjon av teori og praktiske øvelser, guider vil deltagerne trinn for trinn gjennom revisjonsprosessen.
Vi tilbyr nettkurs om revisjonsmetodikk. Målsettingen med kurset er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Vi tilbyr kurs om rotårsaksanalyse for bedrifter. Lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Virksomheter opplever hver dag uønskede hendelser / avvik, med ulik alvorlighetsgrad. Er vi flinke nok til å lære av slike hendelser?
Vi tilbyr nettkurs om rotårsaksanalyse. Lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Virksomheter opplever hver dag uønskede hendelser / avvik, med ulik alvorlighetsgrad. Er vi flinke nok til å lære av slike hendelser?
Vi tilbyr HACCP-kurs som nettkurs på Teams. Kurset gir en innføring i HACCP-prinsippene med praktiske og relevante eksempler. Deltakerne får et godt grunnlag for å innføre, vedlikeholde og revidere HACCP-systemer.
Vi tilbyr hygienekurs som nettkurs på Teams. Hygienekurset gir deltakerne kunnskap om risiko og spredning og konsekvenser ved utrygg mat. Kurset skal bidra til en positiv holdning til mattrygghet.
Vi tilbyr spesialtilpassede kurs for VIS-kunder som nettkurs på Teams. For VIS-kunder vil kursene bruke VIS som eksempel der det er relevant. Dette gjelder blant annet innføring i ulike standarder, hvor det vil bli illustrert hvordan VIS ivaretar ulike krav.
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.