Sikkerhetsakademiet AS

Sikkerhetsakademiet AS er en utdanningsinstitusjon med fokus på alle aspekter av sikkerhet. Vi er spesielt godt kjent for våre kurs for vektere, konflikthåndtering, førstehjelp, brannlederkurs og andre spesialkurs.

Våre instruktører har bred faglig utdanning og erfaring i de fagområder de underviser i. Vi bruker kvalitetsinstruktør med bakgrunn fra politiet, brannvesenet og ambulansetjenesten.

I tillegg til kurs og utdanning er vi en aktør i markedet for salg av utstyr samt at vi er importør og distributør for en rekke produkter.

Sikkerhetsakademiet AS er et fleksibelt selskap som strekker seg langt for å løse kundens behov. Vi er tilgjengelig for kurs i alle deler av landet.
Vi har felles eierskap og samarbeider med Navigare Security, ProSec og City Security.


 |  1 2   |  Neste side >>

Brannvernlederkurs - bedriftsinternt

Ønsker du brannkurs for dine ansatte? Eller tilpasset deres brannvernledere og HMS-personell? Vi tilbyr brannvernkurs tilpasset den enkelte bedrifts behov. Kurset gjennomføres i en kombinasjon av teori, praktisk brannslukning og evakueringsøvelser.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Førstehjelpskurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr førstehjelpskurs for bedrifter i henhold til interne HMS-retningslinjer. Gjennom god førstehjelpsundervisning skapes det trygghet på arbeidsplassen. Førstehjelp handler om å tørre å gjøre noe i en akutt situasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Hjertestarterkurs

Vi tilbyr hjertestarterkurs som tar for seg førstehjelpssituasjoner hvor hjertestans er en faktor. Kurset er både teoretisk og praktisk, og det kan tilpasses gruppens behov dersom du ønsker kurs på vegne av en gruppe. Når uhellet er ute teller hvert sekund.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 4 timer 2.299 kr  

HMS-kurs for ledere

Vi tilbyr HMS-kurs for ledere. Arbeidsmiljølovens §3 - 5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 3.200 kr  

HMS-kurs for ledere - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt HMS-kurs for ledere. Arbeidsmiljølovens §3 - 5 krever at alle virksomheters øverste leder skal kunne dokumentere opplæring i HMS arbeid. Plikten er personlig og kan ikke delegeres og gjennomgått opplæring skal kunne dokumenteres skriftlig.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Kommunikasjon, konflikthåndtering og mindset

Vi tilbyr todagerskurs i kommunikasjon, konflikthåndtering og mindset. Kurset inkluderer både teori og fysiske øvelser i gymsal. Deltakerne vil også få undervisning i riktig bruk av tvangsmidler, for eksempel håndjern.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 2 dager 1.500 kr  

Konflikthåndtering, forsvars, pågripelsesteknikk -bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i konflikthåndtering, forsvars og pågripelsesteknikker for bedrifter. Målet for kurset er at den enkelte elev skal være i stand til å gjøre vurderinger i forhold til lovlighet og beherske praktisk gjennomføring i bruk av lovlige tvangsmidler.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer Avtales kr  

Kurs i blødningskontroll rettet mot utelivet. - bedriftsinternt

Hvordan stanse blødninger og forhindre forebyggbare dødsfall ved større hendelser? I utelivsbransjen er det forhøyet risiko for situasjoner hvor gjester eller annet publikum blir hardt skadet og trenger livreddende førstehjelp.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer Avtales kr  
 |  1 2   |  Neste side >>