Konflikthåndtering, forsvars, pågripelsesteknikk -bedriftsinterntKursarrangør: Sikkerhetsakademiet AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i konflikthåndtering, forsvars og pågripelsesteknikker for bedrifter. Målet for kurset er at den enkelte elev skal være i stand til å gjøre vurderinger i forhold til lovlighet og beherske praktisk gjennomføring i bruk av lovlige tvangsmidler.

Kurset består av 3 deler:

1) Juridisk gjennomgang og praktisk tilnærming:
Straffelovens bestemmelser, fokusert på §48 og andre bestemmelser som viser muligheter og begrensninger for vektere under utøvelse av deres virksomhet med fokus på bruk av tvangsmidler.

2) Teori konflikthåndtering:
• Mindset - hvem du er og hvordan du takler en situasjon. Instruktøren går gjennom de forskjellige prinsipper for hvordan den enkelte forbereder seg selv og utfører sine handlinger.
• Holdninger - verdier - deltager kontra offer - tilstand (hva er det som gjør at jeg gjør det bra) - tilstedeværelse - pusteteknikk og fysiske forhold - fokus.
• Konflikthåndtering: Årvåkenhet - Kommunikasjon - Fysikk - Strategi og taktikk.

3) Taktisk opptreden:
• Funksjonelle grep og teknikker
• Forsvar
• Avvæpning
• Kontroll

Instruktører:
Dyktige instruktører med bakgrunn fra Politiets beredskapstropp, Justisdepartementet, Kripos og Forsvaret.

Rabattordning:
Alle som går eller har gått vekterkurs hos Sikkerhetsakademiet, får 10% rabatt på dette kurset. Firmaavtale gir gunstig pris. Opplys om avtale ved påmelding.

Betingelser:
Påmeldingen er bindende. Ved manglende fremmøte eller avbestilling senere enn 5 virkedager før kursstart, vil det bli belastet 100 % kursavgift. Avbestilling må skje skriftlig. Kurset faktureres deltakeren direkte dersom ikke annet er oppgitt.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Kurset egner seg godt for vektere som ønsker å gjøre seg kjent med eller oppdatert på forebyggende konflikthåndtering, lover og regler, og praktisk bruk av lovlige tvangsmiddel og selvforsvar.

Norsk må beherskes muntlig og skriftlig.

Eksamen/sertifisering:
Alle deltagere får utstedt kursbevis på epost når kurset er gjennomført og betalt.