Konflikthåndtering, forsvars, pågripelsesteknikk -bedriftsinterntKursarrangør: Sikkerhetsakademiet AS
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 4 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i konflikthåndtering, forsvars og pågripelsesteknikker for bedrifter. Målet for kurset er at den enkelte elev skal være i stand til å gjøre vurderinger i forhold til lovlighet og beherske praktisk gjennomføring i bruk av lovlige tvangsmidler.

På dette kurset omsetter vi teori til praksis, og trener på konflikthåndtering, forsvars- og pågripelsesteknikker. Kurset gjennomføres i vår gymsal på Ryen, etter en kort innføring i «mindset» og juridisk rammeverk.

Kurset er nyttig for de som skal jobbe som vektere. Den enkelte må vite hvordan en skal forholde seg til lovverket. Vi går igjennom hvordan på best mulig måte en skal håndtere konflikter, og hva du må gjøre for å forsvare deg selv eller andre. Samtidig lærer du hvordan å pågripe på en mest mulig skånsom måte.

På vekterkurs får du mye teoretisk informasjon om lover og regler, konflikthåndtering og lovlige tvangsmidler. På dette kurset omsetter vi teori til praksis, og trener på konflikthåndtering, forsvars- og pågripelsesteknikker i vår gymsal på Ryen, etter en kort innføring i «mindset» og hva som er lov og ikke lov.

Instruktørene:
Vi har dyktige instruktører med bakgrunn fra Politiets beredskapstropp, Justisdepartementet, Kripos og Forsvaret.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter

Krav til språk:
• Norsk må beherskes muntlig og skriftlig

Eksamen / sertifisering:
Alle deltagere får utstedt kursbevis på epost når kurset er gjennomført og betalt