Sikkerhetsakademiet AS

Sikkerhetsakademiet AS er en utdanningsinstitusjon med fokus på alle aspekter av sikkerhet. Vi er spesielt godt kjent for våre kurs for vektere, konflikthåndtering, førstehjelp, brannlederkurs og andre spesialkurs.

Våre instruktører har bred faglig utdanning og erfaring i de fagområder de underviser i. Vi bruker kvalitetsinstruktør med bakgrunn fra politiet, brannvesenet og ambulansetjenesten.

I tillegg til kurs og utdanning er vi en aktør i markedet for salg av utstyr samt at vi er importør og distributør for en rekke produkter.

Sikkerhetsakademiet AS er et fleksibelt selskap som strekker seg langt for å løse kundens behov. Vi er tilgjengelig for kurs i alle deler av landet.
Vi har felles eierskap og samarbeider med Navigare Security, ProSec og City Security.


<< Forrige side  |  1 2   | 

Kurs i trusselsituasjoner, bomber og eksplosiver -bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i trusselsituasjoner, bomber og eksplosiver for bedrifter. Kursansvarlig har lang erfaring fra politiets beredskapstropp og politiets bombegruppe. Kurset tilpasses bedriftens behov og ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer Avtales kr  

Ledsagerkurs

Vi tilbyr ledsagerkurs. Oppgaven til en ledsager er å forhindre eller forebygge fysiske angrep, tyveri, kidnapping, tap av konfidensiell informasjon, avlytting, trakassering, trusler, påvirkning / skremsel, eller andre kriminelle handlinger. Kurset er godkjent av Politidirektoratet.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 20 dager 19.850 kr  

Nasjonal grunnutdanning for vektere

Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere - hele vekterutdanningen. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 8 uker 23.699 kr  
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 8 uker 23.699 kr  

Nasjonal grunnutdanning for vektere - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i nasjonal grunnutdanning for vektere. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr  

Nasjonal grunnutdanning for vektere (kveld)

Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere - hele vekterutdanningen som kveldskurs. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.

Sted Dato Varighet Pris
Gjøvik Gjøvik 8 uker 23.699 kr  
Oslo, Ryen Oslo, Ryen Ca 8 uker 23.699 kr  

Ordensvaktkurs

Vi tilbyr Nasjonal grunnopplæring for ordensvakter ved egenvakthold.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 40 timer 6900 kr  

Ordensvaktkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr Nasjonal grunnopplæring for ordensvakter ved egenvakthold.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 40 timer Avtales kr  

Regodkjenning av vekterutdanning

Vi tilbyr regodkjenningskurs for deg som har vekterutdanning fra gamle modell hvor regodkjenningsfristen startet å løpe fra 01.01.2018 etter de nye kravene fra POD. De som har vekterutdanning etter ny modell må gjennomføre regodkjenning innen 4 år fra kursets sluttdato.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Ryen Oslo, Ryen 4 uker 4.500 kr  
<< Forrige side  |  1 2   |