Kurs i klima, miljøvern og nødhjelp i Grimstad

I det siste har vi endelig begynt å våkne opp og skjønne at vi må gjøre noe for å bevare klimaet og miljøet vårt. I kategorien klima og miljøvern finner du kurs for miljøsertifisering og naturvern.

Droner i skogbruket - erfaringer praktisk bruk - webinar (gratis)

Vi tilbyr gratis webinar om droner i skogbruket - erfaringer og praktisk bruk. Bruk av droner i skogbruket er kommet godt i gang, men en rivende utvikling forventes framover. Hva har vi lært, og hva forventer vi av utvikling framover? Dette er spørsmål vi vil drøfte i denne kveldens webinar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Gratis kr

Ungskogpleie for profesjonelle - Nettkurs

Kursdeltageren skal etter gjennomført kurs selvstendig kunne gjøre de riktige prioriteringene og ta beslutninger for å planlegge, gjennomføre og dokumentere ungskogpleie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 250 kr

Veiøkonomi - online via Teams

Vi tilbyr kurs i veiøkonomi online via Teams. For gjennomgang av alle emnene kreves minst 4 timer. Det er anbefalt at deltagerne medbringer egen laptop, nettbrett eller smartphone.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 kvelder 1.500 kr

Virkesutnytting ved manuell hogst - Webinar

Vi tilbyr kurs i virkesutnytting ved manuell hogst. Skogen har stått og vokst i 50-150 år. Til slutt skal den hogges. Da skal hvert tre felles, kvistes og «apteres», - dvs. verdsettes og kappes opp til stokker. For skogeieren er det viktig at det blir gjort slik at verdien blir høyest mulig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Gratis kr

Praktisk HMS-arbeid - internettkurs via Teams

Vi tilbyr digitalt kurs i praktisk HMS-arbeid som internettkurs via Teams.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 timer fra 1.900 kr

Analyseresultater, tolkning og trending

Vi tilbyr kurs i tolkning av våre analysesertifikater for å øke kunnskap og forståelse om analyseresultater og hvordan en kan bruke svarene fra analysesertifikatene i den daglige driften. Kurset passer perfekt for deg som er mottaker og har vurderingsansvar av analysesertifikatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Ta kontakt for informasjon 3.750 kr

Analyseresultater, tolkning og trending - Bedriftsinternt

Vi tilbyr analyseresultater, tolkning og trending i Mikrobiologi og/eller kjemisk. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Beredskapstrening - Webinar

Hva gjør man når uhellet er ute? Hvordan utføre en sporbarhetstest? En god beredskapsplan er viktig i enhver bedrift. Men fungerer den, hva skjer når uhellet først er skjedd?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Codex Alimentarius: Grunnlaget for HACCP - Webinar

Vi inviterer til webinar om Codex Alimentarius! Omtalt som "codex", legger denne grunnlaget for retningslinjer og prinsippene i HACCP. Codex Alimentarius kommer stadig med oppdateringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Digitalt kurs i BRC - BRCGS Food Safety Versjon 9

Ny standard er nye krav og oppdateringer. Flere av kravene i BRCGS-standarden kan være utfordrende å tolke. Kurset gir en introduksjon til standardens sentrale krav og tips til hvordan kravene kan løses i versjon 9 av BRCGS Food Safety.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.100 kr

E.coli - Fra normal tarmbakterie til farlig bakterie - Webinar

Hvordan blir vi syke av E. coli-bakterien? Bli bedre kjent med den sykdomsframkallende bakterien E. coli som kan føre til helsefare i Norge. I dette webinaret får du en innføring i hva E. coli bakterien er, utbredelsen av sykdomsframkallende

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Fett og oljer - Ett fett? - Webinar

Ønsker du mer kompetanse innen fett og oljer? I dette webinaret vil du bli introdusert for kjemien bak fett og oljer, og få en kort kjemisk forståelse av disse. Hva slags fett er det i mitt produkt og hva skal jeg analysere etter - og til hvilket formål?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

FSSC 22000: Hvordan holde liv i, og forenkle systemene - Webinar

Vi belyser viktige krav og gir eksempler på løsninger. Kurset egner seg godt for kvalitetsledere og medlemmer av HACCP-grupper som sikter mot sertifisering etter ISO 22000 eller FSSC 22000. Det vil også være nyttig for bedrifter som har et etablert system, og som ønsker påfyll til videreutvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 4.000 kr

Grunnleggende mikrobiologi - Bedriftsinternt

Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Eurofins hjelper gjerne til med å sette sammen et kursopplegg tilpasset bedriften. Dette kan være alt fra 2 - 4 timers kurs til heldagskurs. Vi målretter tema ut i fra deres behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Grunnleggende mikrobiologi og prøvetaking

Vårt kurs i grunnleggende mikrobiologi og prøvetaking passer for alle som jobber med produksjon eller tillaging av alle typer næringsmidler – fra produksjonsmedarbeider til kvalitetsansvarlige- som ønsker en innføring i generell mikrobiologi, regelverk og prøvetaking til mikrobiologisk analyse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Ta kontakt kr

Grunnleggende sensorikk

Vårt kurs i sensorikk passer for deg som jobber med innkjøp av råvarer/ferdigvarer, feilsøking i produksjon av næringsmidler, kvalitetskontroll av næringsmidler og produktutvikling og/eller sensorisk bedømmelse og som ønsker en innføring i sensorikk, sensoriske metoder og bedømmelse av næringsmidler

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt for informasjon Ta kontakt kr

Hva er nytt i BRCGS Food Safety Versjon 9? -Frokostseminar Online

I august blir den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette frokostseminaret vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om endringene og de nye kravene. Plattform: Teams

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3,5 time 2.500 kr

Hygienekurs - Bedriftsinternt

Vi tilbyr hygienekurs. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Matforgiftning - Når vi blir syke av maten vi spiser - Webinar

Hva er matforgiftning og hvorfor blir vi syke? I dette webinaret får du en innføring i begrepet matforgiftning og hva som skjer i kroppen når man blir syk av maten. Hva er forskjellen på næringsmiddelbårne infeksjoner og forgiftninger?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer - Bedriftsinternt

Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Eurofins hjelper gjerne til med å sette sammen et kursopplegg tilpasset bedriften. Dette kan være alt fra 2 - 4 timers kurs til heldagskurs. Vi målretter tema ut i fra deres behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Matsvindel og prøveuttaksplan for analyser - Bedriftsinternt

Vi tilbyr matsvindel og prøveuttaksplan for analyser. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Matsvindel og screening av risiko - Bedriftsinternt

Vi tilbyr matsvindel og screening av risiko. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Matsvindel som risikofaktor - Bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i matsvindel som risikofaktor konsept og forebygging. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Mattrygghet og HACCP - Bedriftsinternt

Vårt 2-dagers kurs i mattrygghet og HACCP tilbys som bedriftsinternt kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 timer Avtales kr

Mattrygghet og risikofaktorer - Bedriftsinternt

Vi tilbyr Mattrygghet og risikofaktorer - Biologisk, kjemisk, fysisk og allergener. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

PFAS: Kontaminenter i næringsmidler - Webinar

Hva er PFAS og hvorfor er dette stoffer å se opp for? Hvordan havner PFAS i maten vår? Velkommen til gratis webinar om PFAS - per- og polyfluoralkylerte stoffer! Disse forbindelsene er svært utbredt etter at de har inngått i feks slippmidler, elektronikk og skismørning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 1/2 time Avtales kr

Praktisk årsaksanalyse i avviksbehandling - Webinar + workshop

Å gjennomføre effektive årsaksanalyser i avviksbehandling er viktig for å komme til bunns i, og forhindre gjentakelse av avvik. Du vil få en praktisk gjennomgang med kontrete oppgaver som du skal løse sammen med andre i en gruppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Prøvetaking mikrobiologi - Bedriftsinternt

Vi tilbyr prøvetaking mikrobiologi og kjemi praktisk representativt og forhåndsregler. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Salmonella - en tøff liten rakker- Webinar

Hvor kommer smitte med Salmonella fra? Hva mener vi med at Salmonella er en tøff liten rakker? Bli bedre kjent med en av de patogene bakteriene som kan føre til helsefare i Norge - bakterier i slekten Salmonella.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Sensorikk og holdbarhet - Bedriftsinternt

Vi tilbyr Sensorikk og holdbarhet. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra 2 - 4 timers kurs til heldags Avtales kr

Sporedannende bakterier i mat - Webinar

Få mer kunnskap om de vanligste sporedannende bakeriene i Bacillus og Clostridie-slekten, hvorfor disse bakteriene kan representere en utfordring i din produksjon og hvordan du kan legge opp dine prosesser for å unngå dette.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Tolkning av analysesertifikatet - Webinar

Vi inviterer til webinar om tolkning av analysesertifikatet! Få mer kunnskap om analysesertifikatet du mottar etter analyser. Mange opplever at analysesertifikatet er bare "bokstaver og tegn" - lær å tolke det!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.050 kr

Trygg mat gjennom risikobasert prøvetaking - Teams

Velkommen til webkurs om risikobasert prøvetaking som er et viktig verktøy for å sikre Trygg mat. Kurset er et samarbeid mellom Eurofins og Lilleborg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer Ta kontakt kr

Trygg mat-kultur/Food Safety Culture - Bedriftsinternt

Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Trygg mat-kultur/Food Safety Culture - Webinar

Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.500 kr

Webinar - Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor

Vi tilbyr webinar i Mattrygghet: Matkontaktmaterialer som risikofaktor. Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Få en kort introduksjon til det grunnleggende du må vite om innen matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter 1.100 kr

Webinar - Holdbarhet (Kjemisk, mikrobiologisk og sensorisk)

Velkommen til gratis webinar om holdbarhet! Holdbarhet er et veiledende begrep for hvor lenge man kan oppbevare en matvare før den ikke lenger egner seg å spise. Holdbarheten på matvarer bestemmes av blant annet råvarekvalitet, produksjonsmetode, pakkemetode og lagringstemperatur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 minutter - inkludert en pause og...

Workshop HACCP - 4 samlinger

I samarbeid med Bransjeprogrammet har vi gleden av å invitere til Gratis Workshop i HACCP, som et ledd i regjeringens satsing på kompetanseheving. Workshopen består av 4 samlinger med HACCP som hovedtema.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 ganger Gratis kr

Smittevernskurs - Videobasert kurs

Vi tilbyr videobasert kurs om smittevern for frisør-, hudpleie og tatoverings- og hulltakingsvirksomhet. Kurset tilfredsstiller krav til opplæring innen forskrift om miljørettet helsevern kapittel §17 Smittevern.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Gratis kr

Bærekraftig utvikling i barnehage og skole - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om bærekraftig utvikling i barnehage og skole. Bærekraftig utvikling et av de nye begrepene i rammeplan og læreplan, og er derfor noe alle norske barnehager og skoler må forholde seg til. Tradisjonelt tenker mange at bærekraftig utvikling henger sammen med natur- og miljøspørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 1.190 kr

Bærekraftig utvikling i læreplanen og i klasserommet - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om bærekraftig utvikling i læreplanen og i klasserommet. I dette kurset får du en innføring i fagfornyelsens integrering av de tverrfaglige temaene med spesiell vekt på bærekraftig utvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 1.390 kr

Drikkevann på offshoreinnretninger - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om drikkevann på offshoreinnretninger. Målsettingen med kurset er å gi personer som har ansvar for, eller oppgaver i forbindelser med drikkevann offshore, kompetanse og forståelse for de vanligste prinsippene innenfor vannproduksjon og vannbehandling i Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag

Legionellakontroll - Innføringskurs for rørleggere - Webinar

Vi tilbyr et innføringskurs for rørleggerbransjen i Legionellakontroll. Kurset gir en innføring i legionellakontroll og har som mål å synliggjøre markedspotensialet innen legionellaforebyggende arbeid for rørleggerbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 3.500 kr

Legionellakontroll: Innføringskurs for driftspersonell - Webinar

Vi tilbyr et innføringskurs i legionellakontroll for driftspersonell, på nett. Dette er et innføringskurs i legionellaproblematikk og ulike metoder for å unngå bakterien. Fokuset er på kaldt- og varmtvannsanlegg med dusjer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 2.500 kr

ISO 14001:2015 Miljøledelse - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om miljøledelse ISO 14001:2015. Kurset skal gi deltakerne innføring i de prinsipper, begreper og krav som ligger i ISO-standarden for miljøledelse, ISO 14001:2015. Kurset gjennomføres i stor grad som forelesning med bruk av eksempler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14.12.2022 (+4) 1 dag14.12.2022 (+4) 5.250 kr
Nettkurs / nettstudie 06.06.2023 1 dag 06.06.2023 5.250 kr
Nettkurs / nettstudie 06.06.2023 1 dag 06.06.2023 5.250 kr
Nettkurs / nettstudie 12.12.2023 1 dag 12.12.2023 5.250 kr
Nettkurs / nettstudie 12.12.2023 1 dag 12.12.2023 5.250 kr

Klimaregnskap Scope 1, 2 og 3 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i klimaregnskap Scope 1, 2 og 3. Lær hvordan du etablerer et klimaregnskap som møter kravene i ISO 14064 del 1 og ”The Greenhouse Gas Protocol - A Corporate Accounting and Reporting Standard". Kurset inneholder også en fordypningsdel i Scope 3 utslipp.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 04.01.2023 (+8) 2 dager04.01.2023 (+8) 10.095 kr
Nettkurs / nettstudie 04.01.2023 2 dager 04.01.2023 10.095 kr
Nettkurs / nettstudie 05.01.2023 2 dager 05.01.2023 10.095 kr
Nettkurs / nettstudie 19.06.2023 2 dager 19.06.2023 10.095 kr
Nettkurs / nettstudie 19.06.2023 2 dager 19.06.2023 10.095 kr
Nettkurs / nettstudie 20.06.2023 2 dager 20.06.2023 10.095 kr
Nettkurs / nettstudie 14.11.2023 2 dager 14.11.2023 10.095 kr
Nettkurs / nettstudie 14.11.2023 2 dager 14.11.2023 10.095 kr
Nettkurs / nettstudie 15.11.2023 2 dager 15.11.2023 10.095 kr

Miljøledelse ISO 14001 - påbygning - - nettkurs

Vi tilbyr påbygningskurs i miljøledelse ISO 14001 som nettkurs. Gjennom forelesning og praktiske øvelser relatert til dine utfordringer, legger DNV GL til rette for at du får en bedre forståelse av kravene i ISO 14001 og hvordan disse kan implementeres.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.11.2023 (+2) 2 dager21.11.2023 (+2) 9.700 kr
Nettkurs / nettstudie 21.11.2023 2 dager 21.11.2023 9.700 kr
Nettkurs / nettstudie 22.11.2023 2 dager 22.11.2023 9.700 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>