Golfkortet og grønt kort kurs i Utlandet

Her finner du golfkurs for nybegynnere og viderekomne, barn og voksne. Golf er en veldig sosial sport, og spesielt i forretningslivet er det en stor fordel å kunne si ja til et slag golf. Alt du trenger å gjøre for å få grøntkort er å melde deg på et golfkurs du finner her.

Golfreiser / golfskoler / golfkurs i Vilnius, Litauen

Vi tilbyr golfreiser til Vilnius Grand. Vilnius Grand Resort er et spennende reisemål, kun 20 minutter fra flyplassen. Golfreise med direktefly fra de fleste flyplasser i Norge. Velkommen til Vilnius Grand Resort.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Litauen Litauen

Golfreiser / golfskoler / golfkurs i Belek, Tyrkia

Vi tilbyr golfreiser til Belek i Tyrkia som er den mest populære golfdestinasjonen for tiden. Belek er en helårs destinasjon, og er vertskap for mange større turneringer. Du står selv fritt til å bestemme når du ønsker å reise.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tyrkia Tyrkia

Golfreiser / golfskoler / golfkurs i England

Vi tilbyr golfreiser til England. Flott golfresort helt syd i England, Kun 10 minutter fra Gatwick Airport. Her er det kamp om plassen, så det lønner seg å være ute i god tid!!! Send oss en uforpliktende forespørsel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
England England

Golfreiser / golfskoler / golfkurs i Gdansk, Polen

Vi tilbyr golfreiser til Gdansk, Polen. Sand Valley Golf Resort tilbyr høy standard, og lave priser. Bo i luksuriøs villa, og spill golf på en bane som er ranket "Top 100" i Europa.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Polen Polen

Golfreiser / golfskoler / golfkurs i Portugal

Vi tilbyr golfreiser til Portugal. Landet kan skryte av at de har noen av Europas fineste golfbaner med international standard. Hovedsaklig plassert i områdene rundt Algarve og Lissabonkysten både nord og syd for Tejo-elven.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Portugal Portugal

Golfreiser / golfskoler / golfkurs i Spania

Vi tilbyr golfreiser til Spania Spania er en kjent destinasjon for mange golfere. Her finner du et stort utvalg av hoteller og golfbaner. Alicante og Malaga er plassert på solkysten og har et behagelig klima hele året.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania

Golfreiser til Danmark

Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst, ligger Blokhus Golfcenter. Kun 40 minutter med bil fra Hirtshals. Her kan du spille golf på tre forskjellige baner – alt etter evner og temperament – og overnatte i hyggelige golfleiligheter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Danmark Danmark

Golfreise til Algarve, Robinson Club

Vi tilbyr 5 stjerners golfreise til Vilamoura, Algarvekystens golfperle. Du bor på Vila Galé Marina Hotell som ligger ved havnen. Spill på noen av Oceanico Golf sine beste baner. Dette er en klassiker som er like populær år etter år!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Portugal Portugal 1 uke 15.200 kr

Golfreise til Dubai

Bli med Kongsberg Golfklubb og Peter Johansson til fantastiske Dubai. På denne turen bader du i luksus og fantastiske scener hver dag. Du vil spille på en bane du sent glemmer. Banen er ranket som en av de 100 beste banene i verden av Golf World.

Sted Neste kurs Varighet Pris
De forente arabiske emirater De forente arabiske emirater 8 dager Ta kontakt kr

Golfreise til Meloneras, Gran Canaria

Vi tilbyr golfreise til Meloneras, Gran Canaria. Gran Canaria er den sørligste av Canrieøyene. Med et areal på nærmere 1560 kvadratkilometer er øya den tredje største av Canarieøyene. Gran Canaria sin største næring er turismen. Øyas tradisjonelle attraksjoner er sol og strender.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 1 uke fra 13.190 kr

Golfreise til Portugal - Algarve

All inclusive på Algarvekysten! Robinson Club ligger øst på Algarves imponerende kyst, i nesten urørt natur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Portugal Portugal fra 6.990 kr

Golfreise til Portugal - Lisboa, Praia del Rey

Banen er ranket som Portugals beste og en av de 100 beste banene i verden av Golf World. Du bor på 5-stjerners, Praia del Rey Marriott Hotel med beliggenhet på banen. Det er gangavstand til klubbhuset. Det er også shuttle busser som kan benyttes til og fra banen, uten ekstra kostnad.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Portugal Portugal 1 uke På forespørsel kr

Golfreise til Portugal - Lisboa, Quinta da Marinha

Bare noen få minutters kjøring fra utelivet i Cascais og Estoril, ligger dette 5-stjerners anlegg med sin golfbane. Quinta da Marinha ligger kun 30 min unna Lisboa. Når Robert Trent Jones designet Quinta da Marinha, kunne han på en naturlig måte legge banen i nord-sør retning, ned til og fra sjøen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Portugal Portugal 1 uke På forespørsel kr

Golfreise til Spania - La Manga Challenge

Vi tilbyr golfreise til Spania - La Manga Challenge. Opplev en av Europas beste golf resorts. Denne turen er lagt slik at det er en optimal opplading til golf sesongen i Norge. Turnering med flotte premier og golfskole!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 8 dager På forespørsel kr