Golfreiser / golfskoler / golfkurs i Belek, Tyrkia



Kursarrangør: DinGolfreise.no
Sted: Belek
          Utlandet, Tyrkia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr golfreiser til Belek i Tyrkia som er den mest populære golfdestinasjonen for tiden. Belek er en helårs destinasjon, og er vertskap for mange større turneringer. Du står selv fritt til å bestemme når du ønsker å reise.

Golfreiser til Belek-Tyrkia har DinGolfReises høyeste anbefaling. Nå har vi i DinGolfReise bestemt oss for å gi alle som vurderer en golfreise en god nyhet i disse spesielle Corona-tider:

Vi gir en garanti for at våre priser på destinasjonen Belek er den laveste prisen du kan finne hos en norsk operatør (mest sannsynlig den beste prisen som er mulig å oppdrive i hele Europa).

Denne garantien gjelder med forbehold om endring av avtaler med våre leverandører/hoteller. Skulle noen, mot formodning, finne priser som er lavere enn våre, så vil vi umiddelbart gi deg samme pris.

I Tyrkiske Belek finner vi nå 15 golfbaner å velge mellom, alle med meget høy standard. I 2015 lå 4 av banene på TOP100-listen i Europa. Alle flott plassert innefor et område på 14 km. (Lykia Links ligger en halvtimes kjøring fra Belek). I området finnes det også mange hotell, hvorav de aller fleste er 5* med All Inclusive. Da er det lett å forstå, at Belek trekker til seg golf eliten fra hele Europa. (Flere av golfbanene har PGA-status.) Belek arrangerer mange, store internasjonale turneringer. Magasinet Norsk Golf har karakterisert Belek som: “Drømmestedet” og “Middelhavets beste blir bare bedre”

Vi lover at Belek vil bli ditt drømmested for fremtidige golfreiser – her finner du alle mulige typer golfbaner å svinge golfklubbene på. Golfbaner som er designet av verdens ledende innen denne bransjen. Personer som Nick Faldo og Colin Montgomerie, har satt sine navn på hver sin golfbane i Belek. Etter dine golfrunder kan du nyte av våre hoteller som har det meste du kan ønske deg: spa, hamam, fitness-center, fine strender, svømmebasseng (både innendørs og utendørs), fotballbaner, tennisbaner, restauranter m.m. Belek er et reisemål for den som liker golf, kultur, historiske severdigheter og høy standard.

Målgruppe for kurset:
Vi liker å ha personlig kontakt, aller helst en telefonsamtale, med våre gjester, før vi starter vårt arbeid med å lage golfturer som passer deg. På denne måten er det lettere å få frem detaljer, både med hensyn til hva dere ønsker, men også hva vi kan tilby. Du må derfor regne med at vi tar kontakt pr. telefon etter at du har sendt inn en forespørsel.

Vis flere tilsvarende kurs: