Golfreiser / golfskoler / golfkurs i Gdansk, Polen



Kursarrangør: DinGolfreise.no
Sted: Gdansk
          Utlandet, Polen
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr golfreiser til Gdansk, Polen. Sand Valley Golf Resort tilbyr høy standard, og lave priser. Bo i luksuriøs villa, og spill golf på en bane som er ranket "Top 100" i Europa.

Sand Valley Golf Resort er en spennende destinasjon, med høy standard på både bolig og golfbane. Vi gir vår høyeste anbefaling. Dette fantastiske anlegget ligger utenfor Gdansk, i Polen. Her finner du luksuriøse boliger som alle ligger inntil den fantastiske golfbanen / klubbhuset.

Golfbanen er rangert på Topp-100 listen i Europa. Alle villaene har stue, bad (flere bad på de større), kjøkken, TV, gratis Wifi, sauna, terrasse. Noen av boligene har også eget, privat basseng, og boblebad. Totalt kapasitet er over 120 sengeplasser.

Målgruppe for kurset:
Vi liker å ha personlig kontakt, aller helst en telefonsamtale, med våre gjester, før vi starter vårt arbeid med å lage golfturer som passer deg. På denne måten er det lettere å få frem detaljer, både med hensyn til hva dere ønsker, men også hva vi kan tilby. Du må derfor regne med at vi tar kontakt pr. telefon etter at du har sendt inn en forespørsel.

Vis flere tilsvarende kurs: