Male og tegnekurs i Utlandet

I denne kategorien finner du alle typer tegnekurs og malekurs som for eksempel croquis, kalligrafi, marmorering, voksmaling, akvarell, ansiktsmaling og mye mer. Det bor en kunstner i oss alle. Få frem kunstneren i deg gjennom et malekurs! Du finner kurs både for nybegynnere og viderekomne. Du vil også finne kurs for design og dekorasjon i denne kategorien. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Malekurs 14 - 21 sept. 2024 med Ellen Eikenes i Andalucia

Dette malekurset på vakre Hotel Finca el Cerrillo i Andalucia i Spania er nå fulltegnet. Det er et kurs som vi kaller for aktiv ferie med malekurs, turer i området, kos ved bassenget og herlig mat. Et par ledige plasser for turgåere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 14.09.2024 (+1) 7 dager14.09.2024 (+1) 4.500 kr

Malekurs i Andalucia med Ellen Eikenes 7. - 14. september 2024

Jeg gleder meg til å holde malekurs på vakre Hotel Finca el Cerrillo i Andalucia i Spania! Dette er et kurs som vi kaller for aktiv ferie med malekurs, kos ved bassenget og herlig mat. Fulltegnet kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 07.09.2024 (+1) 7 dager07.09.2024 (+1) 4.500 kr

Malekurs i Andalucia med Ellen Eikenes april 2024

Malekurs i Andalucia i Spania 20. - 27. april 2024 for nybegynnere og viderekomne med Ellen Eikenes. Vi vil gå gjennom teori og praktiske oppgaver innenfor komposisjon. Grunnet sykdom én ledig plass på malekurset og én ledig plass for turgåer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 7 dager 4.500 kr

Malekurs i Spania med Kari Nordnes

Jeg tilbyr sommer malekurs i Spania. Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Kari Nordnes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 25.05.2024 6 dager25.05.2024 16680 kr

Malekurs i Syd Frankrike

Denne uken kan du forlenge sommeren og oppleve den frodige og bugnende høsten i middelalderbyen Vence, samtidig som du kan lære å male av en profesjonell kunstlærer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 1 uke 17.900 kr

Akvarellmalekurs i Sør-Spania

På det vakre landstedet Finca Parrilla, i Sør-Spania inviterer vi til maleferie med kunstner og kursleder Kari Rindahl Endresen. Kurset foregår i en avslappet og pittoresk atmosfære i naturskjønne omgivelser. Her vil du møte andre malere og åpne dine sanser i en ny og kreativ retning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 8 dager 13.980 kr

Malekurs i Sør-Spania med Geir Yttervik

Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Geir Yttervik.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 10 dager 13.980 kr

Malekurs i Sør-Spania med Ingrid Thortveit

Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana i Sør Spania mellom Malaga og Granada. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Ingrid Thortveit.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 7 dager 14.980 kr

Malekurs på Finca Parrilla i Sør-Spania med Kari Nordnes

Bli med på malekurs på det vakre pittoreske landstedet Finca Parrilla rett ved den gamle middelalder landsbyen Frigiliana. I dette herlige området ved Middelhavet inviterer vi til malerferie med billedkunstneren Kari Nordnes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 25.05.2024 7 dager25.05.2024 1580€ kr

Malekurs i Provence

Provence har gjennom flere århundrer vært tilholdssted for malere som har søkt ro og inspirasjon fra den flotte naturen, og vi tilbyr et inspirerende malekursopphold i området Sainte Maxime- St. Tropez.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 7 dager 15000 kr

Malekurs med René Bjerke i Provence

Vi tilbyr malekurs med René Bjerke i Provence. I Provence er det mye å SE: det varme lyset, alle fargene: lilla, rosa, lyseblått, oker og mørkeblå skygger. Alt dette lyset, alle disse deilige fargene, finnes på alle ting, på alle steder, på alle mennesker i dette herlige området i verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Frankrike Frankrike 1 uke 22.000 kr