Golfreise til Dubai



Kursarrangør: Ola Axelssons Golfskole
Sted: Dubai
          Utlandet, De forente arabiske emirater
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 8 dager
Pris: 22.500

Bli med Kongsberg Golfklubb og Peter Johansson til fantastiske Dubai. På denne turen bader du i luksus og fantastiske scener hver dag. Du vil spille på en bane du sent glemmer. Banen er ranket som en av de 100 beste banene i verden av Golf World.

Hotell:
Vi bor på fem stjerners, Crowne Plaza Dubai med beliggenhet sentralt i Dubai, kort avtstand til golfbanen. Crowne Plaza har 316 rom, med fasiliteter som 25 meter utendørs svømmebasseng, tre spa-bassenger og treningsstudio. Alle rommene har fantastisk utsikt over Dubai Creek eller byens skyline, utstyrt med høyhastighets Internett-tilgang og LCD-tv. Restauranten Zaytoun med heldagsservering tilbyr internasjonale gourmetmåltider.


Hotellet har også en avslappende kafé i lobbyen og en sjarmerende belgisk ølkafé, og begge kafeene tilbyr kostnadsfri Wi-Fi. Du kan nyte en avslappende kroppsbehandling eller besøke badstuen i velværesenteret på hotellet. Hotellet har også et velutstyrt treningsstudio. Hotellet er koblet direkte til Festival Waterfront Centre, et luksuriøst kjøpesenter med over 550 butikker, 90 restauranter og caféer. Crowne Plaza Dubai Festival City ligger bare 2 km fra Dubai internasjonale lufthavn. Den nye golfbanen Al Badia grenser opp mot eiendommen til Dubai Festival City.


Golfbaner:

Al Badia Golf Course:

Al Badia Golf Course er en fantastisk bane for alle golfere! Mesterskapsbanen er designet av verdenskjente golfarkitekten Robert Trent Jones II. Beligenheten ved albadiagolfs580Dubai Creek byr på stor variasjon, noen vannhinder men også store bunkrer. Banen holder ekstremt høy standard, ypperste kvalitet på gress med en super finish! Her kan man velge å spille fra flere forskjellige teesteder. Golfbanen passer for alle kategorier golfere! Al Badia Golf Club ble i 2012 fremstemt som «Middle East´s Leading Golf Course» på World Travel Awards.

I det fantastiske klubbhuset finner du en lekker Proshop, to restauranter, Blades og Spikes. The Tee Lounge byr også på en flott atmosfære der man kan slappe av etter en runde. Frister det med massasje, så har klubbhuset selvfølgelig en egen SPA avdeling. Treningsområdene på golfbanen holder også høy standard, putting green, chip green, driving range og et TaylorMade Performance Lab. Kort sagt, her finner du det meste av det beste!

Golfbil er inkludert i vår pakke, også oppvarming med range baller. Umlimited golf gjelder på ukedager, i Dubai så er Søndag-Torsdag ukedager. Med spill på denne fantastiske golfbanen så kan vi garantere at du får en golfopplevelse du sent glemmer!


Inkludert i reisen:
• 7 netter, del i dobbeltrom med frokost på Crown Plaza Festival City Hotel Dubai
• Direktefly med Emirates t/r, Oslo - Dubai
• Koffert og golfbag er inkl. på fly
• 5 greenfee på Al Badia Golf (Unlimited Golf på ukedager, Søndag - Torsdag i Dubai)
• Golfbil med GPS på hver runde
• Driving range baller
• Turneringer
• Reiseleder
• Billett til Race To Dubai
• Transfer flyplass – hotell t/r
• Transfer med shuttle hotell-golfbane t/r