Golfreise til Portugal - Lisboa, Quinta da Marinha



Kursarrangør: Ola Axelssons Golfskole
Sted: Lisboa – Quinta da Marinha
          Utlandet, Portugal
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Valgfri reisedato, ta kontakt
Varighet: 1 uke
Pris: fra 8.200
Neste kurs: 26.10.2024 | Vis alle kursdatoer

Er du ute etter det perfekte stedet med både bra golf og bra beliggenhet? Da vil vi anbefale å ta turen til 5-stjernes Quinta da Marinha Resort. Rett på utsiden av hotelldøren ligger den vakre og varierende golfbanen, den unike Quinta da Marinha golfbanen.

Lokalisert like i nærheten av den sjarmerende havnebyen Cascais, som er ypperlig for et besøk etter golfrunden. Er du ute etter en større by med flere serverdigheter, er det ikke langt til Portugals hovedstad, Lisboa. Quinta da Marinha Resort ligger flott til mellom by og natur, strand og fjell, som gir deg den perfekte settingen for å oppfylle dine ønsker.
Det er ikke reiseleder tilstede på Quinta da Marinha.

Hotell - Quinta da Marinha Golf Resort:
Lokalisert i utkanten av den koselige havnebyen Cascais finner du 5-stjerners hotellet, Quinta da Marinha Resort. Hotellet ble renovert i 2014 og har fått en veldig koselig atmosfære. På rommene har man enten utsikt mot golfbanen eller de vakre Sintra-fjellene. Hotellet har basseng, både innendørs og utendørs, helsesenter, spa osv. Resorten har flere ulike restauranter og barer som alle gir deg en 5-stjerners opplevelse. Bare noen kilometer unna finner du byen Cascais, som er kjent for sine mange restauranter og sin flotte beliggenhet nede ved havet.

Golfbaner - Quinta da Marinha:
Golfbanen på Quinta da Marinha består av 5870 meter med uberørte naturomgivelser og store utfordringer. Designet av den legendariske Robert Trent Jones, par 71 på 18-hull. Antall hull: 18.

Inkludert i reisen:
• 4 netter i Quinta da Marinha Villas, med frokost
• 3 greenfee på Quinta da Marinha

Målgruppe:
Den perfekte turen for vennegjeng

Vis flere tilsvarende kurs: