Byggeteknikk gir deg grunnleggende kunnskaper i planlegging, byggeprosess, utførelse av hovedkonstruksjoner og detaljer som til sammen gir nødvendig informasjonen og grunnlag for å utføre et byggearbeide.
Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev innen Byggteknikk. Utdanningen kvalifiserer deg til å søke om læreplass innen en rekke fagområder, som anleggsteknikk, byggteknikk, feierfaget, glassfaget, isolatørfaget, overflateteknikk, steinfaget og treteknikk.
Studiet forbereder deg til de skriftlilge, teoretiske eksamenene i videregående skole (vgs). Byggteknikk Vg2 er et felles studieopplegg for alle som ønsker å skaffe seg fagbrev innenfor anleggsteknikk, byggteknikk, feierfaget, glassfaget, isolatørfaget, overflateteknikk, steinfaget og treteknikk.
Vi tilbyr kurs i engelsk, bygg- og anleggsteknikk Vg1. Kurset inneholder ulike oppgaver som gir øvelse i grammatikk, rettskrivning og uttale, og lyttetrening. Kurset har litterære tekster og tekster om samfunns- og kulturlivet i engelskspråklige land.
Vi tilbyr kurs i engelsk, bygge- og anleggstekniske fag Vg2. Kurset inneholder ulike oppgaver som gir øvelse i grammatikk, rettskrivning og uttale, og lyttetrening. Kurset har litterære tekster og tekster om samfunns- og kulturlivet i engelskspråklige land.
Materiallære bygg gir en grunnleggende innføring i materiallære og basiskunnskaper om materialer som brukes ved bygging av hus.
Kurset vil gi deg grunnleggende forståelse av hva som trengs av teoretisk kunnskap og praktisk innsikt i et av våre mest tradisjonelle byggfag. Hovedemner i kurset er bærende konstruksjoner, bjelkelag, kledning, isolering og vindtetting, men også materiallære, verktøy og HMS inngår i kurset.
Vi tilbyr kurs om belysning i boligen online. Du får en innføring i belysningsteknikk, interiørarkitektur og design. Vi ser på kriterier for valg av belysning, armaturer, lyskilder og styringer,samt forskrifter og praktiske øvinger.
Vi tilbyr kurs om belysning og universell utforming - online. Dette kurset vil inspirere deg til å utforme gode inkluderende lysmiljøer som er bra for alle. Det åpner også for muligheten til å begrunne avvik fra gjeldende standarder innenfor rammen av lov og forskrift.
Lyskultur arrangerer kurs i samarbeid med Grønn Byggallianse. BREEAM-NOR-manualen stiller krav til dagslys, utsyn, blendingskontroll, måling av energiforbruket, lysforurensning, høyfrekvent belysning, interne og eksterne lysnivåer og lyssoner og -styring.
Vi tilbyr kurs i dagslys og dagslysberegning i DIALux evo online. Kurset vil gi gode råd og veiledning for hvordan planlegging og prosjektering av godt dagslys kan gjennomføres.
Vi tilbyr grunnkurs i lys og belysning online. Dette kurset gir deg en samlet oversikt over visuelle og lystekniske begreper innen lys og belysning.
Lær deg det populære verktøyets mer avanserte egenskaper, slik at du kan foreta mer kompliserte lysberegninger og prosjekteringer, samt dokumentere disse.
DIALux evo 9.1 tilbyr flere nye og modifiserte funksjoner til arkitekter, lysdesignere og ingeniører. DIALux evo behandler innendørs og utendørs beregninger sammen, dette åpner muligheten for å prosjektere, beregne og visualisere samt dokumentere komplette prosjekter.
Vi tilbyr kurs i lysstyring online. Bli rustet til å prosjektere lysstyring. Her får du grunnleggende forståelse for lysstyring og reelle problemstillinger knyttet til dagens krav for teknologi og energieffektivitet.
Vi tilbyr kurs om nødlys og ledesystemer online. Omfatter løsninger etter tradisjonelle elektriske nødlyssystemer, samt SWGS-systemer og etterlysende. Kurset dekker både preaksepterte og alternative løsninger. Dette er ett av våre mest populære kurs!
Vi tilbyr kurs om prosjektering av innendørsbelysning - online. Kurset vil gi deg som kursdeltaker en praktisk innføring i hvordan planlegge innendørsbelysning i henhold til lover, standarder og Lyskulturs veiledere
Vi tilbyr kurs om prosjektering av utendørsbelysning online. Kurset vil gi deg en praktisk innføring hvordan du kan planlegge utendørsbelysning i henhold til lover, standarder og Lyskulturs veiledere. E
Vi tilbyr webinar om regelverksoppdatering ansvarsrett for entreprenør og byggebransjen. Høyesterett har innført nytt privatrettslig erstatningsansvar for selskap med ansvarsrett ifm. brudd på plan- og bygningsloven, og er et ansvar som kommer i tillegg til det offentligrettslige ansvaret.
Vi tilbyr bransjeprogram i isolatørfaget - teori til fagprøven. Bransjeprogrammet skal bidra til kompetansepåfyll for personell i denne bransjen som er ledige, permitterte eller trenger faglig påfyll.
Vi tilbyr kurs om dispensasjonsbestemmelsene i plan- og bygningsloven kapittel 19 som virtuelt klasserom - Teams. Kurset gir en innføring i reglene om dispensasjon etter plan- og bygningsloven kapittel 19. Målet med kurset er å synliggjøre bestemmelsens innhold og oppbygging som verktøy i byggesak.
Vi tilbyr fagbrev i banemontørfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr fagbrev i betongfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring fra praksis og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Et fagbrevkurs er første steg på veien.
Vi tilbyr kurs i Byggteknisk forskrift - Krav til universell utforming i TEK17. På dette kurset gjennomgår vi kravene i byggteknisk forskrift, TEK17 og illustrerer dette med eksempler.
Vi tilbyr kurs i Orientering og veifinning – ledelinjer og arkitektoniske virkemidler.På dette kurset går vi gjennom krav knyttet til orientering og veifinning og hvordan du kan legge til rette for at det skal være enkelt å orientere seg og finne fram i bygg og uteområder.
Vi tilbyr kurs i Planlegging etter plan- og bygningsloven - Universell utforming i plan og byggesak. I formålsparagrafen i plan- og bygningsloven heter det at «Prinsippet om universell utforming skal ivaretas i planleggingen og kravene til det enkelte byggetiltak».
Lyst til å lære å produsere salgs / byggemeldingstegninger av bygg med plan, snitt, fasader og perspektiv? Med DDS -CAD Byggmester har du verktøyet du trenger. Som med alle andre verktøy er det viktig å lære seg å bruke det. Husk at øvelse gjør mester!
Er du klar for neste skritt videre i bruken av DDS-CAD Byggmester? Dette kurset vil gi deg bedre forståelse for hvordan prosessen fungerer og for hvilke funksjoner du har til rådighet. Målet er at programmet skal jobbe for deg og tilpasses din hverdag.
Vi tilbyr kurs om HMS i bygge- og anleggsprosjekter . Målet med kurset er at du skal få en større forståelse for hva du må forholde deg til i de ulike prosjektene i forhold til HMS og SHA. Kurset tar for seg både forberedelser av ulike planverk samt viser hvordan disse kan driftes i utførelsesfasen.
Vi tilbyr kurs i Byggherreforskriften for bedrifter. På kurset gir vi deltakerne en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne, med fokus på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.
Vi tilbyr nettkurs i Byggherreforskriften. Målsettingen med kurset er å gi deltagerne en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne, med fokus på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.
Vi tilbyr kurs i Byggherreforskriften som virtuelt klasserom. På kurset gir vi deltakerne en innføring i Byggherreforskriften og reguleringene i denne, med fokus på aktørenes ansvar og roller i arbeidet med helse, miljø og sikkerhet i prosjekter.
Vi tilbyr kurs i SHA koordinater som virtuelt klasserom. Hovedfokuset i kurset er koordinators rolle, plikter, ansvar muligheter og begrensninger. Men innholdet i kurset er også svært nyttig og relevant for de øvrige roller som forskriften omfatter.
Solibri Anywhere er gratis-versjonen av Solibri, hvor du kan du sammenstille og navigere i IFC-modeller. Du har tilgang til all objekt-informasjon og data fra utførte mengdeuttak og regelsjekker utført i Solibri Office.
Solibri Anywhere er gratis versjonen av Solibri, hvor du kan sammenstille og navigere i IFC modeller. Du har tilgang til all objekt-informasjon og data fra utførte mengdeuttak og regelsjekker utført i Solibri Office. Du kan også kommentere og følge opp pågående saker relatert til modellen.
Vi tilbyr nettkurs i Solibri Site. Målsettingen er å oppnå grunnleggende ferdigheter i å navigere, kommunisere, og gjøre mengdeuttak fra BIM-modeller i IFC-formatet med bruk av Solibri Site.